Bloggintresserade

tisdag 10 juni 2008

Kvavt, tusenskönor och fotboll i kvadrat

Hej Ann, är på jobbet och håller nu en liten rast med vatten (kaffe tabu) och data skrivning. Håller annars på att städa för fullt. Vi gör oss redo för att ta emot höstens nya elever.

Du skriver: "Idag massa stora molnsjok en del gråa, far förbi med en himla fart på himlen
och vind. En undrar om vi kan få nåt regn... Vi får kanske rotblöta imorgon eller så, då skall jag gödsla gräsmattan, eller ogräsmattan vi har och hoppas de infernaliskt envetna tusenskönorna går hädan sen..."


Vad gillar du vår matta och söta "pyttor" tusenskönor. De är många ska du tro. Kan undras om vi hade haft någon matta utan dem...


I Åhus var det solsken imorse när vi åkte hemifrån vid 7, men aningen kallt. Glad att jag hade tagit med en kofta. När vi närmade oss Kristianstad var det redan jämnmulet och det tycks bara bli kvavare och kvavare. Åska? Känner det nästan på pannavärken och medföljande tandvärk. Hur funkar det i denna torka, jag bara undrar?! (Åska alltså)


Ann ett stort GRATTIS till att ha framfört en traktor! Ja, det skulle jag också ha kunnat tänkt mig att göra förut, nu nöjer jag mig med att återerövra mig själv. Inställningen att det ska gå kan man klara sig bra på! Mats skrev en gång efter min stroke så här: "Äntligen få Ingela användning för sin envishet"! Förstår att du också var mäkta trött i planeten igår!

Behöver väl knappast fråga om ni ska se matchen ikväll Per-Olof och Runo. Ja vad tror ni hur slutar den? Vinner Sverige eller grekerna? Mats tänker 1-1 och jag ger mig på 3-2 till Sverige
Mats och jag har precis bestämt att det får bli något enkelt och festligt ikväll...läs pizza.
Det verkar som om vi alla är samlade på lördag då kommer Anna-Karin, Per-Olof och Eva-Katrine hem. Karl-Mikael ska visserligen jobba på kvällen. Jag älskar när vi alla är samlade.

Inga kommentarer: