Bloggintresserade

lördag 28 juni 2008

Tippen, Lions och lite annat...

Jaha, vad denna dagen kommer att bära i sitt sköte har jag ännu ingen aning om. Uppe halv sju och satt vid datorn en stund, men gick sedan och la mig en stund till. Somnade om och vaknade till frukost. Mats har precis kört iväg för att hämta ett släp, nu ska trädgårdsrenset och annat till tippen. I vanlig ordning har det varit en del solglimtar, men just nu lyser solen med sin frånvaro.
Har precis läst din blogg Milla...härligt att kunna följa dig och Per-Olof. Hoppas att du får det lite trevligt i Varberg förstår att du saknar din farmor och farfar. Tyvärr är ju livet sådant ljusa stunder som avlöses av mörka emellanåt.

Måste bara berätta, har precis bytt om till "fulkläder" tänkte mig ut och bära skräp när Mats kom. Fick då syn på en egentlig smyckeask men som jag inte brukar använda. Har behållit den för den är vacker att vila ögonen på... Du berättade ju häromdagen mor att du hittade din ring i en ask där du inte trodde den var och vet du vad, där låg de (...alla 5). Lördagen kan jag säga börjar bra (!) Då får jag anledning att vänta med att kontakta Saidas döttrar...

Så, nu är vi klara med 3 lass till tippen och en vända till Lions med diverse småplock. Besökte själv HBKs loppis och kom hem utan att ha gjort ett endaste fynd. Fick vila i känslan att ha gjort av med lite idag i stället. En kopp kaffe och en franskbrödmacka satt fint, nu väntar trädgården med gräsklipp och annat som att rensa blommorna...och gräva lite vid dammen. Tänkte passa på att bli fri från så mycket kirskålrötter som det går...utrota...omöjligt!

Pannbiff med lök, potatis, sås och lingon på menyn idag.

Inga kommentarer: