Bloggintresserade

måndag 30 juni 2008

Lucky hos veterinären

Så nu har Mats åkt ett par dagar till Strängnäs för att bistå Finjafabriken med Miljö och kvalitet. Han har också skött om morgonrundan med Lucky inna han åkte, så fick de bara vara för sig själva en stund. Lucky har sett så molucken ut sedan igårkväll när den lille resväskan stod packad vid dörren. Själv är jag klar med bäddning, smått som att röja efter helgen.

Sen har jag öppnat dina mail Ann. Är benägen att hålla med mig själv (sedan inlägget igår) det är en sagolik kåk ni bor i. Fin lampa! Kan säkert bli häftigt med ert skåp. Du får ta en bild när dina planer satts i verket. Hej har nu kollat igenom dina bilder Ann...det tog en stund ;D. Ett fint brudpar och en oerhört vacker och lycklig brud!

Solen skiner så jag tänker definately mig ut i trädgården nu. Hörs! Lite mer ogräsrens. Filmtime och därefter en liten lur.

Halv åtta och nyss hemkomna från veterinären. Fick det besked som vi ju hade anat. Tumör i ändtarmen annars hade svullnaden haft gått ner vid det här laget. Nu har veterinären också noterat att det ser bättre ut och att allmäntillståndet blivit mycket bättre. Det som kändes bra var att hon skulle kontakta Hässleholms djursjukhus imorgon och sedan ringa mig. Hon kommer att skicka en remiss och det är sedan tal om att han ska dit för kontroll och sedan får vi se. Kanske tal om operation. Ja, han är försäkrad, och han har varit en förhållandevis frisk hund så någon gång måste man få bli sjuk...

Inga kommentarer: