Bloggintresserade

måndag 10 maj 2010

HAVERI

Riktigt irriterad på bloggen är jag idag. Mina kommentarer fastnar inte och nu senast försvann hela dagens inlägg. Känner mig motarbetad. Nu ger jag upp... eller kändes det så tillfälligt; Tigris jag gör ett litet nytt försök efter kvällspromenaden. Glad att du också har beslutat dig för att se till att jag och andra ska kunna läsa dina ord i fortsättningen :-)

Här skiner solen, men nu är den så lågt ner att vi knappast ser den någe mer idag. Oss gör det inte så mycket, men värre för Mats skulle bara in till stan och växla till vår lilla resa i slutet av veckan då pajade tändningslåset... har ni hört. Eftersom det är automatare fick det bli bärgning från platsen... så knöligt dessutom på annan ort. Där kan man nog snacka om att solen går ner. Förlorad arbetstid, bilen på verkstad (5 mil hemifrån) och blir inte klar förrän i nästa vecka. Notan för allt lär bli kostsamt. Trötta var vi innan av våren i kombination med allergi. Inte så konstigt då man tänker efter att bloggen liksom bara blev droppen Grrr... (inte utan att man känner sig som en tiger)

Vi är rörande överens om blommor, blommors betydelse och hur välodnat allting är. Är det möjligt att det kan vara en tillfällighet? Häftigt är det då det dyker upp något där man inte har satt det. Något som man undrar vad det är och får vänta på att artbestämma. Jag är precis som du Kerstin, jag kan inte heller städa bort något som kunde vara av värde... ett litet liv. Gulligt talesätt; Har du bara en slant över, köp en blomma :-)


Tack för tipset Ann, först sa namnet mig inget men då jag hörde hennes ljuva stämma i denna kända låt blev det klart som korvspad. Märkligt att en så vacker blomma, blev 92 år, har vissnat, och nu lagt sig till ro för att vila för gott.

5 kommentarer:

Möllebacken sa...

SÅ tråkigt! Men jag har märkt att det har varit problem med att spara inläggen, och mannens text försvann igår när han skulle göra ett inlägg. Hoppas att det funkar i morgon.
Kram
Pella

Gudrun sa...

Inte kul när datorn bråkar.
I morgon går det mycket bättre.
Kram på dig.

Randiga Tråden sa...

Ja, ibland är det så. Skönt att det ordnade upp sig. Imorgon är en ny dag.

Anonym sa...

Inte ska du vara sur på bloggen =)

Va skönt och kul det ska få bli och åka hem och träffa er och får se hur fint det blivit i trädgården =)

Nu är det mindre än en månad kvar tills du kommer upp och hälsar på i sthlm, då blir det bra musik, god mat och trevligt på stan =)

Ha en underbar kväll mamma =) kram eva

Tigris Predikantan sa...

He, he ... var det mitt namn i inlägget *ler*! Ja, lite mycket blir det ibland och ...ja, tack för dina ord.
Detta med att en svensk tiger stämmer inte in på mig så jag fortsätter blogga *ler igen*!