Bloggintresserade

lördag 29 maj 2010

LÖRDAG

Idag kommer solen och går här från och till, mest från om sanningen ska fram. Lite halvkyligt och några smådroppar, men det är i alla fall lördag och fridag. Jag varit en runda på Lions loppis på morgonen medan Mats tog en vända i skogen tillsammans med Charlie. Vilken trängsel det var på Lions, var nog många som tänkte som jag att finna solen inomhus.


Besöket resulterade endast i lite småprylar, saker med möjligheter... och så en plåtburk och en liten bricka till stora dotra som samlar på dessa prylar. Handgjorda handtag ;-) de ska sitta på ett handgjort planteringsbord. Stora fräcka knoppar tål att fundera på, de där svarta gardinhållarna ... kanske att hänga ampelväxter i... Kruka på hjul praktiskt och sunt för trädäck :-)

Nu står bulldegen på jäsning, jag hamnade vid datorn och Mats målat färdigt i garaget och en vända i trädgården.
Trot eller ej hamnade på eftermiddagen tillsamman med Emil i Lönneberga i vardagsrummet och fick mig många goda skratt. Det är fantastiskt vad denna kvinna har varit upphov till. Vilken kulturskatt.
En lång stärkande promenad framåt kväll och vädret har nu blivit riktigt skönt solen skiner nu konstant och kanske vädret har tagit en vändning. Ikväll vankas det mat från grillen i Paradiset och visst ska vi kolla på slagerfestivalen även om det känns rätt ljumt med tanke på att lilla Anna åkte ut med vårt bidrag igår. Det var alltifrån rättvist i vårt tycke.

4 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja, samma väder här ... men jag hade tur under promenaden iaf för strax efter jag kom hem började det regna!
:)

Anonym sa...

Här har det ösregnat till oc ifrån idag =)

En sån kakburk har vi ju redan...

Ja det bär emot att titta men där är några bidrag som jag gillade, belgien, georgien och tyskland...vad tycker ni där hemma?

Fått något trevligt på posten igår?

Puss och kram eva

Ingela sa...

Kakburken är till Anna-Karin. Visst har jag en sådan och det hade vi även i mitt barndomshem även om den jag har är en annan.

Kram

Petit Eyekiss sa...

Festligt! Vi hamnde också framför TV och Emil o griseknoa i lördags. L har varit förkyld o sängliggande i flera dar, och nu är det min tur.Feber och dj.....hosta.
Otur, för den här veckan har vi två studenter (L´s barnbarn och en annan släkting)som ska firas. får se om jag piggar på mig till dess. Just nu känns det inte så.
Sjuk, och en dator som bara hänger sig. Kan det bli värre;-)
Elisabeth