Bloggintresserade

tisdag 4 maj 2010

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN


Raindrops keep fallin' on my head

And just like the guy whose feet are too big for his bed

Nothin' seems to fit

Those raindrops are fallin' on my head, they keep fallin'

So I just did me some talkin' to the sun

And I said I didn't like the way he got things done

Sleepin' on the job

Those raindrops are fallin' on my head, they keep fallin'

But there's one thing I know

The blues they send to meet me won't defeat me

It won't be long till happiness steps up to greet me

Raindrops keep fallin' on my head

But that doesn't mean my eyes will soon be turnin' red

Cryin's not for me'Cause I'm never gonna stop the rain by complainin'

Because I'm freeNothin's worryin' me[trumpet]

It won't be long till happiness steps up to greet me

Raindrops keep fallin' on my head

But that doesn't mean my eyes will soon be turnin' red

Cryin's not for me'

Cause I'm never gonna stop the rain by complainin'

Because I'm freeNothin's worryin' me




Visst hemma nu, hyfsat väder då jag satt i bussen påväg hem. Men nu (?) "Regnet det bara öser ner" inte ens Livan vill vara ute Här sitter hon och spanar ut genom fönstret utåt vår lille asfalterade väg som nu är pölvåt. Kanske ljusnar det vid horisonten, man kan ju hoppas. Annars får det helt enkelt bli innearbete på programmet idag men först en liten kik på blogg och i mejlboxen och dagens avsnitt av Ghost Whisper ;-)

På tal om mejlbox imorse låg ett långt mejl från dej Jana och väntade. Har läst det en gång, men det tål att läsas fler gånger. Det är så fantastiskt där går åren och så återfinner man varandra bara genom att googla ett namn. Hur är det möjligt? Som jag har försökt att finna eleverna från Flyktingskolan. Det vi hade tillsammans under den här tiden var stort!
Det är precis som du säger Elisabeth det är som det var meningen. Då jag hör att du Jana också VERKLIGEN har försökt så ryser jag av välbehag!



Charlie är en lycklig hund idag han har varit med husse i Fjälkinge grustag hela förmiddage. De båda skulle ta en morgonpromenad på platsen, rekognicera hade kamera och fika med. Visst jobb också så klart men mysigt att få följa med, så idag har det knappast blivit någon tid för honom själv.

Så nu är där en lång kommentar på plats under era kommentarer under gårdagens kommentarer mina vänner. Kommentaren är från mig. Så önskar ni respons så får någon spräcka nollan ;-)

5 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Tjillevippen!
Härligt väder vi har du. Här hade det visst snöat på vissa ställen i morse, bilarna hade snö på taket, brrr och usch.
Även min älskade katt sitter och glor som ett fån i fönstret när det är sånt väder, den stackaren.
Du frågade om norskarna, nja det hade varit drag på invigningen men mina tavlor hänger ju i matsalen där det är bokningar som gäller så man får se tiden an liksom, fast jag vet att det blir bra har goda vibrationer med detta projekt.
Jag ska göra ett inlägg nu om mina bravader idag, ibland får man många erbjudanden på samma gång hi hi.
Kram på dig vännen
Lena

Anonym sa...

Här var det inte många läsare idag =(

Tråkigt med regn, vi har haft turen och inte haft regn idag men det kommer väl imorgon. Ligegr redan i sängen idag, helt slut =)

Va gullig olivia är, det är inte ofta du fotar henne...:) Fäller de fortfarande lika mycket eller är sommarpälsen framme nu?

Sov gott! Kram eva

Petit Eyekiss sa...

ja här väntar vi på regnet, men set skulle inte komma förrän fredag, tror jag. Däremot tog jag in Lisa plantorna från balkongen.jag tror att det blir lite kallt i natt.
Förutom min cykeltur, så har jag mest suttit och ändrat kläder.Lite för långt, lite för trångt och en och annan ful ärm. Känner mig riktigt nöjd,och tycker att jag fått en ny garderob!
Ha det gott!
Nu väntar sängen.
Elisabeth

Anonym sa...

God morgon trädgårdsPinglan! Den gamles (det urgamla och urvackra päronträdet på tomten)knotiga grenar dignar under knoppar iår också, jag har oroat mig att den blommat till max sista åren innan det är över... så gammal, knotig och spräckt, men vi får kanske ett år till :-)

Snart har Paradiset importer vuxit lite till så jag kan fota och låta trädgårdsmästarinnan artbestämma överlevarna :-) Återkommer.

Onsdag på dig!
Ann

Ölandsvindar sa...

Här är det avbrott i vårens framåtskridande. Till och med i växthuset som är gammalt med enkelt glas, har det varit minusgrader. Blev så trött på det nyckfulla klimatet så jag beställde ett nytt växthus i tjockaste isolerplast. Hoppas att det är kort leveranstid.
Kram
Kerstin