Bloggintresserade

söndag 15 augusti 2010

HELGEN

... i sammandrag: Efter ett par intensiva dagar, fredagskväll trött som en lus en god nattsömn vaknade vi och gav oss efter en rofylld stund runt frukosten på promenad med Charlievännen utmed strandpromenaden. Den här vackra träekan har legat i vattnet ett par dagar då jag hade glömt mobilkameran hemma idag då den var med så hade den tagits upp på land.

Hela lördagen ägnade vi åt trädgården. Ansade buskar och grävde gräskanter. På kvällen vart vi bjudna på kräftskiva hos vännerna Maria och Nisse. Den här lille drivveds-båten var ett av Marias nya alster.

Ja, här har letat sig in ett foto på den buskros som blommar hos oss just nu. Och vilken underbar färg tillsammans med en doft nästan som av äpple.

Ja, här kom ett foto från en av helgens promenader Det nya nu är att det inte går att flytta bilder på bloggen och att det tar ca 10 minuter för varje bild att laddas in. Så det får het enkelt vara som det är...

Nejmen oj vilka dahlior Maria och Nisse har i sin garden. De här höga röda harmonierade gott till färgen av kvällens kräftor.


Ja så har Maria varit i farten igen här ett experiment med betong


På söndagen ledde Charliepromenaden för att hämta bilen och då passade jag på att rensa fallet från alger (min absoluta favoritsysselsättning). Det är nog som Maria säger att jag inte fått nog av kladd och klet som liten ;-)

Helt klart vackra hortensior


4 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Ekan är så vacker där den ligger.

Maria sa...

Ni verkar ha haft en trevlig och pysslig helg.Tjusiga blommor!vissxt känns det skönt att ha tid för trädgårdspyssel.Det är ju så välgörande att hålla på med växterna också.Hoppas att kräftorna var goda!
Maria

Petit Eyekiss sa...

Hallo igen! härligt att se att du är i farten. vi är nu på hemväg, och tar det lugnt på vårt övernattningsställe i Orsa.
Det har varit en regnig vecka i Järpen, men i dag sken solen från klarblå himmel. Typiskt, jag som skulle ta så fina bilder uppe från Åre!
Gjorde ine snabbvisit i Sventavik och den fina skoaffären .Och vad finner jag där? Jo , precis de dansskorna som du köpte i våras och som jag gillade så mycket. Och dom hade Rea! Halva priset Gissa om jag blev glad!
I morgon landar vi i Nynäs och då ska jag besöka mina Andra bloggvänner. Här är det så dålig mottagning så jag prioriterar dig!
Kram
Bettan

Anonym sa...

Ja, själv tycker jag också att det är något visst med träbåtar. De är så vackra och känns så gedigna på något sätt. Det går tycker jag inte att jämföra med några som helst nya plastbåtar.

Ja, på det hela taget hade vi en sådan helg som vi faktiskt också behövde. Mats har ju hunnit vara igång ett par veckor vid det här laget och jag fick ett par längre första dagar än jag egentligen har utrymme för på min halvtid. Då är det välgörande bara att ut och pyssla bland växterna.

Kul att höra av dig Elisabeth. Det är väl för väl att ni snart är hemma *ler* så att man får se dig här i cyberspace lite oftare. Viken tur du hade med skorna!!! Ja, de är fantastiskt fina och sköna och jag är säker på att du får många roliga stunder i dem! Tänk att bli prioriterad! Vad härligt det känns!!!

Ingela