Bloggintresserade

torsdag 21 april 2011

MUSIC LOVERS

... Idag Gospel:
"I wanna be the only one"- Eternal

http://youtu.be/vV5LqO9WvL8

Det här numret ska framföras av dotra i Trefaldighetskyrkan i Stockholm den 9 maj och jag kan säga att det låter bra efter att idag ha fått tjuvlyssna på ett övningsband från en körövning .

Bonus:

http://youtu.be/qMxX-QOV9tI

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Tack för vacker musik på morgonkvisten och tack för award. Här har vi haft efterfrågad repris på Jesus Christ Super Star där maken är överstepräst.Mer än fullsatt kyrka så det blir nog återkommande flera gånger. Funderar över åtta egenskaper typiska för mig. Kanske skulle fråga maken istället. Nu väntar trädgården och naturen.
Fortsatt fin påsk till dig!
Kram
Kerstin

Maya sa...

Kikar in för att önska dig en Riktigt Glad Påsk!
Kram Maya

Ulla sa...

Då förstår jag att modershjärtat sväller av stolthet. Vad kan vara bättre än att njuta av barnens framgångar. Jag fick en fråga av dig men har bara fb för att ta del av barnens bilder och är för övrigt inte aktiv alls. Tack för din fråga men vi får höras så här istället. Funderar på att ta tag i min sida snart. Det är alltid roligt när du hör av dig. En stor påskkram från Danmark där vi tillbringar lovet och har nästan försommar just nu!

Bestemor Drillo sa...

Hei Ingela!
Får ikke lyttet på musikken, men vil ønske god fortsening på Påsken!
Her er alt fryd og gammen, gode nyheter til påske, besøk her på Torpet av barn og barnebarn, og et KNALLVÆR, i dag + 20.
Ha det godt min venn!

Ingela sa...

Hej mina vänner! Nyss hemkommen efter en långweekend i Berlin. Det har varit fantastiskt trevligt att få rå om varandra hela familjen under några dagar. Berättar mer sedan!

Kul att öppna kommentarerna och finna både tt och ett annat och en och en annan här ;-))

Ser fram emot att höra vad du har att komma med Kerstin...! Överstepräst till make, det låter något. Jesus Christ har jag ock¨å varit med och framfört, det är mäktigt!

Önskar er andra också en fortsatt Glad Påsk och förstår att även ni har haft några härliga dagar !

Ser fram emot att du kommer med nya inlägg Ulla. Jag förstod att jag hittat på något på Facebook Ulla kanske skickade jag inbjudan utan att begripa det. Är själv sällan där, faktiskt!

Kram På er!