Bloggintresserade

torsdag 7 april 2011

RABATT


Utanför Kristianstads konserthus, en av stans många skulpturer.

RabattMängdrabattGB GLACE introducerar nya glassar...och kan ni tänka er just nu 5 kronors rabatt om man köper två strutar på Statoil...


... men hur ska man orka ???


Idag?


Jodå visst har det blåst men inte alls så som meterologerna förutspådde. Åtminstone inte ännu. I Åhus var det soligt på morgonen då jag gav mig av till jobbet. Men då bussen närmade sig Kristianstad drog molnen in och det började duggregna. Idag var det fullt på bussen och jag satt och bladade i dagens Metro. Såg att grannen hade svårt för att låta bli att läsa i min tidning vilket resulterade i att jag undrade om hon hade läst den lilla artikeln angående Fun light ;-) ... Har ni? ? ?


... Ve och fasa vilken tur att man inte spisar det... "... fungerar utmärkt som gift mot skadedjur - till exempel trädgårdssniglar och myror. Det säger väl allt."


På eftermiddagen då jag kom hem från stan så tog det visserligen i mer men inte värre än att jag har planterat lite grand och Mats fick i sitt första jordankare men först monterade han ner portalen...


Och nu Bea, tack för att du förklarade så bra hur man länkar :-) ... och nu tänker jag kolla på dina mossiga stövlar.


3 kommentarer:

Bea sa...

Hej vännen!
Se där, instruktionen gav resultat :)
"Huvaliga" med alla tillsatser som finns överallt i vår mat och gammaldags hederlig egen tillverkad saft är absolut den bästa!
Kanske jag får lov att plocka av mina bärbuskar i alla fall när hösten kommer och inte tillåta fåglarna kalasa på skörden.

Kram /Bea

Petit Eyekiss sa...

Hej Pinglan!
Den glassen ser jättegod ut.Får be någon köpa så kan jag smaka lite .
Minst hälften av allt som säljs i affärerna är inte människoföda. När man läser innehållsförteckningarna blir man mörkrädd.Numera försöker jag äta så naturlig mat som möjligt, och undviker alla konstiga tillsatser.Om det hjälper vet jag inte. Det visar dig.
Tog min första långa cykeltur i går, så idag är jag TRÖTT!
Kram
Bettan

Ölandsvindar sa...

Konstiga drycker är inget för mig men trist att det mestadels är det växande släktet som häller i sig av dem.Päronglass däremot har jag längtat efter sedan de 30-öres stängerna från GB försvann. Det var väl på 50-talet. (Senilitetsvarning)
Kram, kram
Kerstin