Bloggintresserade

måndag 11 april 2011

STYRKETRÄNINGFörra sommaren, närmare bestämt i månadskiftet juli-augusti så var vi och vännerna ute på en tripp med bilen genom Danmark och Tyskland vi gjorde där ett stopp i den charmiga byn Schlezwig Och ni som är förtjusta i blommor, den är verkligen värd ett besök. Eftersom den ligger så pass nära oss så går det ju smidigt att ta sig dit.
Bland GULDKORNEN utmärktes det strax utanför byn en långsträckt oas. Som bl.a förmådde tillfredställa leklystnad, behov av fysisk aktivitet såväl som behov av lugn och ro.


... och kan ni tänka er i går morse på promenaden så hade det poppat upp en helt ny "lekpark" invid stranden... trodde vi... Vid en närmare titt, såg vi att det var vuxna som "lekte"... det var just sådana där styrkesaker som vi sett i grannlandet förra året.Framåt kväll, nybadad med nytvättat hår efter en dags trädgårdsarbete styrde vi åter kosan nedåt stranden. Denna gången hade vi kamera med.


Som ni ser hade det nu mulnat på, men fortfarande räckte det med en kofta. Ett gäng ungdomar hade samlats för att grilla på playan forna surfinghörnan. Vårigt så att det förslår.

7 kommentarer:

Maria sa...

Hej du, det var väl en kul upptäckt! Nu kan du både leka och träna på samma gång. Vi såg sådana där redskap i Norrtälje förra sommaren. Naturligtvis testade vi! Dottern som då var 13 år, tyckte att det var häftigt. jag kanske får tipsa Kalmar kommun....
Ha en fin dag!

Ölandsvindar sa...

Oboy, här har jag inte hunnit med i alla dina inlägg.Tid känns som en bristvara just nu.Har just skrivit klart ett reportage för tidningen och planerade en "fågeleftermiddag" utomhus när granntant +80 ringer och bjuder på eftermiddagskaffe. Snällt låter man glad och tackar ja. Så gick den planeringen åt pipsvängen.
Kram på dig
Kerstin

Anonym sa...

Va roligt, verkligen avancerat också...Hoppas att det inte blir förstört nu.....ja du får ta med dig charlie dit varje dag nu =)

Kram eva

Ingela sa...

Hjälp nu skrev jag en lång kommentar och så försvann den :-O

Ingela sa...

Ja, verkligen kul det här att locka fram barnet i den vuxne!

Det som var ett plus Maria för schlezwigs anläggning var barnlekplats i direkt anslutning samt hundbad... men man kan ju inte få allt. Plus här är att de är utmed strandpromenaden där många förlägger sin joggingrunda.

Svårt för att inte säga omöjligt att få tiden att räcka till allt man vill Kerstin. Men det känns så gott efterpå då man tagit sig tid till visst!

Precis det som du säger Eva-Katrine, sa pappa igår... synd att man ens finner anledning att tänka så... angående Charlie tror du verkligen han klarardet, det så verkligen avancerat ut ;-)

Ska bli mysigt att bo på hotell med dig vid centralen låter bra och praktiskt!

Bestemor Drillo sa...

Hei!
Slike "lekeparker" skulle de være med 100 meters mellomrum for da hadde kanskje midjen blitt noe smalere!!!!!!!
God kveld til deg !
Klem!

Ingela sa...

Hej du! Vi har bara 800 meter dit... klart godtjänt avstånd men svettig promenad hem ;-)