Bloggintresserade

lördag 30 april 2011

VÅR VALBORGSMÄSS

... har varit just välkommet vårig. Ett härligt väder hela dagen, redan på morgonen var vi en vända nere vid stranden med Charlie som skrek av glädje på vägen ner
:-) Blått hav, blå himmel, strålande sol på himlen och ögonbedövande solblänk på vattnet.

Ordnade en del praktiskt, träolja på timber trading för nu är det dags att olja in trädäck och det påbörjade staketet. Själv har jag krupit för att skura trallbrädorna med såpa före strykning. Tyvärr fick jag inte så lång bit klar idag för jag är ju rent sår på det ena knät och foten på det andra benet är inte kurant. Inte lätt att bära sig... Man är ju liksom något handikappad. Den biten som är tvättad och klar av trät måste strykas under morgondagen för ytan går ju av... och då kan brädorna spricka.Sen var vi i stan en runda för det var ju dags för mig att byta mobil. Egentligen hade vi bara tänkt kolla rundor, men nu blev det så att jag klippte till med en mobil av märket Nokia n8. Så här fin mobil har jag aldrig haft, och det känns nästan som då man var liten och ville ha nya skorna med i sängen ;-)

Inte nog med att den lär ha en ypperlig kamera, fri surf och spotify ett år... den är härligt vårgrön också!

Det blir ingen brasa för vår del ikväll för vi är rätt slaka efter att ha varit ute en hel dag i vårsolen. Ha det gott mina vänner!

Då jag var barn åkte knästrumporna på då vi skulle till majbrasan. Det var liksom sed oavsett väder. Minns också min klubbjacka som var största mode vid den tiden ;-)

http://www.sprakradet.se/2124

4 kommentarer:

Ulla sa...

Samma här! Anledningen är att vi sållat jord och grävt ur komposter samt gjort fint i växthuset. Nu blir det mys framför TV'n och program som vi missade under "utlandsvistelsen".God kväll!

Bea sa...

Oj, så du jobbat på :)
Själv har jag lång-helg-jobb och får dra ingång med trädgårdsprojekten när mina lediga dagar infaller i veckan.
Ny mobil.... en sån blev det för mig också en ngt dyrare än vad jag först tänkte mig och kommer sannolikt att aldrig använda 80% av alla fina funktionerna som finns :))
Ha en fin 1;a maj! /Bea

Ölandsvindar sa...

Inte så viktigt längre att vara ute på Valborg. Annat var det när man var tonåring.Maken var förstås ute och sjöng vid en brasa iklädd alla lager av vinterkläder. Ändå var han frusen när han kom hem.Kommer ihåg hur man huttrade i tunn sommarkappa och vårskor. Trevlig första maj!
Kram
Kerstin

Bestemor Drillo sa...

Nå kan jeg endelig få lagt inn noen kommentarer igjen, på Torpet går allting så tregt ! Vi er jo noen ordentlige vimser du og jeg,ramler over ende for et godt ord!!! Jeg må på røntgen med mitt kne, det kjennes ut som om det har løsnet en bit der inne! Håper dina ben er bedre !
Grattis med ny mobil som du må kose deg med, mange ting man kan gjøre med den tenker jeg??? Ha en riktg fin vårdag og 1. Mai.
Klem fra bestemor!