Bloggintresserade

måndag 11 april 2011

SVÅRA VAL... och EN BLICK


... i backspegeln denna måndag. En intensiv förmiddag på jobb... men sådana dagar tycks samtidigt fort passera. Vips så är det dags att bege sig iväg hem. Och det är ju inte fel då det är kalasväder ännu en dag.Mera av tankearbete och annat fysarbete än i den egna täppan denna dag. Det närmsta trädgårdsarbete får jag nog erkänna blev "Trädgårdsdags" på 2:an ;-)
Idag på vår Charlierunda så hade vi turen att upptäcka mängder av dessa vackra blå sippor! Tyckte att de gjorde sig ypperligt intill den faluröda träväggen

...Kunde inte låta bli att försöka mig på en närbild, ändå medveten om att mobilkameran tar ytterst oskarpa bilder numera. Skulle nog kunna tänka mig att det är dags för byte rätt snart.


Ja, varför inte satsa på ett slimmare midjemått Bestemor ;-)...? Kosan styrde vi mot stranden... och gårdagens upptäckt. Med den skillnaden att idag hade jag lämpligare träningskläder på. Hittade en plats i skuggan under ett träd där jag förtöjde Charlie, sedan var det dags att hugga in. Körde ett pass med tre X 10.


Efter en stund kom grannpojken vid pass 12-13 bast. Han hade gjort upptäckten för ett par veckor sedan och var nu där dagligen. Det märktes att han tyckte det var kul att nu var vi två... och visst är det roligare att träna i sällskap...


***


Så var det det här med dagens citat och svåra val (upphovskvinna Mae West 1893-1980);


"Om jag kunde välja mellan två onda ting, så tar jag alltid det jag inte tog första gången.".... Ja varför inte variera sig och... speciellt om man har dålig erfarenhet av det första ;-)...

8 kommentarer:

Möllebacken sa...

Hej vännen. har inte hälsat på dig på ett tag förutom en snabb blick här om dagen. Så härliga och vårliga inlägg och "vuxenlekparken" var ju en jätteläcker installation. Sköna dagar du verkar ha haft. Gillar Mae West ordspråk. :)
Kram Pella

Ölandsvindar sa...

Hon var fyndig den där Mae West. Men ibland undrar jag om det verkligen var hon som sa allt som nu läggs i hennes mun.I dag blir det fortsatt trädgårdsarbete och en liten fågelutflykt.
Kram
Kerstin

Maria sa...

Åh, har ni blåsippor! De är ju så underbara1 Bra gjort att ta tag i de nya redskapen och få sig en "omgång". Kan tänka mig att du och killen hade trevligt. Och så sunda ni var!

Anonym sa...

Va mysigt, hur kan dem redan blomma? =)
Blir det träning idag för er? Vem är grannpojken?
Kram eva

Ingmarie sa...

Härligt att läsa som vanligt!!!
Visst är det härligt att"hitta"underbara citat...som"ibland är det skönt att få vara lite galen"Just detta har jag på väggen...o det underlättar ibland!!

Kramen till dig från mig!

Gudrun sa...

Hej Ingela!
Nu har blåsipporna och vitsipporna börjat blomma här också, det är så fantastiskt vackert och i går kom sädesärlan, vilken lycka.
Ha det gott.

Bestemor Drillo sa...

Hei min venn!
Nå kommer du til å bli som blond Gudinne med all den trimmen du får i denne parken ! Blåveis (Blåsippor) som vi sier her er like rundt hjørnet, men de har ikke dukket opp enda! Hvis alt går som det skal, reiser vi til vårt Holmtjern på fredag og blir til over påske! På mandag kommer prinsessene med foreldre, kan tro jeg gleder meg!
Håper det ikke kommer noe i veien denne gangen! Klem fra bestemor i øsende regn!

Ingela sa...

Det må jag säga, här var det lite att bita i!

Så glad att ni kunde komma! Ni är välkomna varenda en :-) !

Till dig Gudrun som gör dina välkomna gästspel här och på din egen blogg.
Efter regn kommer solsken och så ser det ut vad gäller vädret just nu! Det får gå undan om jag ska baka den där Mazarintårtan som jag hade smått planerat ;-) Kan ju åtminstone börja att skålla skal mandel och mala den...

Det där Kerstin vem som har sagt vad och vem som var först... kanske ska man inte tro att allt detta inte har sagts förr ... av någon annan... kan undras om man själv kommer att kläcka något värt att komma ihåg :-O

Men jag gillar att läsa citat, ibland så gillar jag dem Ingmari fiffigt med din vägg i uthus...

Jodå Maria, jag noterar att det är fler i vårt avlånga land som nu har sett blåsippor. Visst är de vackra, men mina favoriter är verkligen de gula med sina dubbla blommor. Fick en lite tuss med från förra huset vi bodde i. Där hade vi en hel matta av gulsippor och scillor utmed en syrenhäck säkert 15 meter... Åh vad vackert det var nu är allt borta den nya har grävt upp dem och lagt grus istället.

Tror inte du känner grannpojken Eva-Katrine ett stenkast från Jans.

Sist men absolut inte minst Bestemor. Nu håller vi tummarna och satsar på att du går en underbar sommar till mötes tillsammans med de dina på torpet. Det bästa av allt! Jag vet!

Kram på er