Bloggintresserade

fredag 29 april 2011

MUSIC LOVERS

...och frågan är om det kan bli ett bättre val än när Sarah Dawn Finer framför Kärleksvisan för Sveriges Kronpar... tillsammans med alla deras bröllopsgäster och hela svenska folket.

http://youtu.be/dl8j0PKeGFI

Det skulle vara Björn Skifs "When You tell the world your mine"

Denna berusande tid av förväntan för ett år sedan, idag är det William och Kates och Englands tur, och det känns lika stort som vårt "kungabröllop".

Visst är det ändå lika glädjande som märkligt med dessa festligheter. Intresset för kungligheter har ju varit stagnerande under många år. Oavsett hur man ser på Royality; är en vårdag, kärlek och bröllop början till något nytt. Det som vi alla så väl behöver.

Jag tillhör dem som ska sitta bänkade från det ögonblick jag kommer hem tills sändningarna är slut.

Idag har jag råkat på ett par av mina "gamla" elever från klassen jag hade haft 6 år då jag tvingades lämna allt en dag i februari efter min stroke. Det blev en stark träff jag vågar påstå från båda håll. Det har satt extra guldkant på den här dagen. 9 år gör mycket i de här åren... Vi hade svårt att slita oss!

Du kommer väl sa den ene; vi tar studenten i Juni! Klart som korvspad att jag kommer!

6 kommentarer:

Bea sa...

Visst blir det att "gå på bröllop" (trots att jag är på jobb)idag och låta sig hänföras av bröllopsglansen i dessa vårtider :)

Ha en festlig dag! /Bea

PS Utmaningen som jag fick får dröja ett tag ännu ;)
det är så mycket som skall hinnas med nu i vårtider DS

Ulla sa...

Guldkanter måste vi ha och det är inte fy skam att ha första parkett när så många gäster är inviterade. Trevlig helg!

Anonym sa...

Klänningen är helt bedårande, så enkel och vacker....

Kram eva

Ingela sa...

Ja faktiskt var det nog bland de vackraste klänningar jag har sett, både enkel och mycket arbetad... och bruden strålar. Lite lik Elisabeth Taylor som hon såg ut en gång. Kalle tyckte även Katherines syster var söt, vi har kollat tillsammans Han jobbar natt idag.

Ölandsvindar sa...

Det var ett fint bröllop, vacker brudklänning och fräsch gammal drottning. Det behövs lite festligheter ibland. Visst är det kul att träffa "gamla" elever. Jag arbetade med Mulleskolan och lite annan barnverksamhet i Trosa och det händer än i dag att det kommer fram skägggiga tvåmeterstyper och kramar om gamla Mullefröken när jag är i Trosa. Det värmer!
Trevlig Valborg
Kram/Kerstin

Moa sa...

Missade hela detta bröllop var iväg på en härlig tur med mina elever och ingen dator, tv eller nåt att kolla in allt på. Men "vårt" kungabröllop satt jag som klistrad vid.. så fin och vackert på alla vis. Så härligt för dig med dina gamla elever.. vilken känsla det måste vara. Kram på dig och ha en fin helg..Moa