Bloggintresserade

söndag 8 november 2009

Farsdag

Och far i huset som Eva-Katrine upplyste om nu på morgonen har varit far i nära 3 decennier... överumplad. Hur fort går inte tiden (?) "... fort när man har roligt! ... I Cabaretföreställningen igår fällde de kommentaren att annars går den i allafall..!
__________

Var har lilla Mini varit? Helt plötsligt dök hon upp till synes från ingenstans efter att ha varit spårlöst försvunnen i lägenheten i Malmö... en rolig gömme lek verkar hon tycka... oh så söt och go!!!...och så brorsan Chris Martin (med nästan som en gloria runt huvudet):


__________

Ann: "Mörk än och spås molnig. Kommer tillbaka senare och hälsar på dig, kanske finner jag en berättelse om er trevliga musikalkväll :-)"

Sovmorgon i Paradiset tills vid 8-tiden idag. Blev ändå inte så sent igår. Har skrivit något lite om Cabaretföreställningen i inlägget härunder.

Idag vaknade jag av en att "stor" Charlie satt i sängen och stirrade på mig... då han observerat att jag öppnat ögonen kom ha och la sig över mig (har är ju som bekant inte så smidig av sig)... då kom jag att tänka på Orup och Glenmarks medryckande dragplåster. Lyssnade på det nu på morgonen och den håller då än!!!


__________

Från fredagens inlägg:

... Var inne på beyond retro igår och köpte den coolaste tröja jag sett för 100 kr. Stickad tröja med pärlor... Borde kanske inte shoppa nu, men den kunde jag inte motstå. Du ska få se den vid jul, du förstår vad jag menar med cool".Wow så fräsig!!!
__________

Kakling på gång idag så Charlie och jag har precis knatat till havet själva. Riktigt kallt ute idag.

Stökigt lite varstans i Täppet nu. Man förbereder för byggen, fäller träd schaktar av och sedan får det stå tomt och ödligt rätt länge bara kolla här:Träd som en gång medvetet har planterats för att binda den flyktiga sanden i Åhus. Sorgligt!

Här gillar far i huset att hålla till under varmare årstid. Av sina grabbar fick han snygga set med ett par svarta skjorts och två tröjor en i rött och en i blått.Vi närmar oss stranden, här trädtunneln som bara för en till två veckor sedan lyste av vackra färger:Inget dopp men några rejäla repor och kan undras om det inte hade gått rätt bra för Charlie i hundkapplöpning.Ett rostigt ankare och någon form av harv möjligen för att rensa havsbottnen (?):Bakom Brödraboden med utkik mot ÅhusbrygganKallops, päror och rödbetor... mums! Skönt med en kvällspromenad på det!

Strax thrillerdax :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha fotade du inte charlie på promenaden? Jag saknar foton på honom :) längesedan nu. Jag är ju beroende av att se min fina vovve. Glöm nu inte att du ska sy en scarf till honom inför jul :)

Ja visst är den kaxig min nya tröja. Haha :)

Va söta hennes katter är. Helt otroligt. Gissar att A-k är en stolt "mamma" haha.

Hoppas middagen var god, även om det blev stektpotatis. haha :)

Puss och kram eva

Ingelapingela sa...

Jo det gjorde jag faktiskt men det blev så suddigt.

Har scannat något och skickat till dig du får kolla om det blev rätt!

Maten superb! Blev kokta potatis.