Bloggintresserade

måndag 23 november 2009

Godmorgonmåndag

... och tidig! Mörkt ute... så mörkt att termometern knappt går att avläsa... är det möjligt ser ut som +8 C. Nybadade och påklädda, Charlie och Mats har hämtat in vars en tidning och morgonkaffet väntar!Kaffe tillsammans med en rivig start med Fleetwood Mac i spetsen är vi redo för dagen på den här fronten
__________

Ann: "Sovmorgon, nattsuddade igår till filmen Shooter nästan fram till midnatt :-) Inget missat för morgonen ser lika grå och blöt ut som oftast denna tiden vi nu har".

Den hade vi redan sett sa Mats... så då kändes det skönt att kunna gå och lägga sig... En absolut fördel när man sedan måste stiga upp pa morgonen.
 
"... Igår ville maken åka till söndagsöppen bilagent, premiär på ny stor kombimodell och visning så vi fick oss en provtur i demoexemplar och det var bra drag i motorn :-) jag kör alltid tillbaka demobilar vi testar ute på vägarna för jag vill känna jag med :-)

Före dess var vi i ytterkanten av stan och gick ett annat elljusspår, en motionsslinga, lite kul det med och ingen av oss varit just där tidigare även om vi åkt pulka i backen som barn :-) Tur hade vi, för efter promenaden kom regnet".

Kan undras om det blir någon snö så det blir tillfälle att åka pulka. Vad kul det är ja det är ju inget som man gör särskilt ofta. Vi tillhör väl dem som anser oss behöva barn som täckmantel för att återuppleva detta vansinnigt roliga då det kittlar i magen och den kalla snön yr upp i ansiktet. Förra året blev det ett åktillfälle. Där det bjöds på båda förutsättningarna.

Jag ser fram emot då vi ska åka skridskor på torget i Malmö före jul. Mina konståkningsskridskor står det Ingela 4 d på (det ni). Med sådana där blå träskydd till skenorna. Faktum är att den ena dessutom har märken efter muständer och skosnörena måste bytas ut. Men byta ut dem ALDRIG! Får lämna in båda paren och slipa skenorna en dag :-)

"... Hemmavid fick vi älgkalv i grytan som väntat på oss, tipptopp mört och gott.
__________
 
... Idag blåser det rätt bra märker jag, absolut november, riktigt urkväder. Hoppas du är varm å go nånstans inomhus idag!"

Blåser rätt räligt här med, allra helst imorse då vi skulle bege oss in till stan. Nu på eftermiddagen blåser det inte fullt så pass men däremot började det regna då Charlie och jag var på hemväg. Rätt kul det med ;) !

4 kommentarer:

Anonym sa...

Morgon thé och knäckemacka för min del och snart en mysig promenad till jobbet :)

Puss

Ingelapingela sa...

Kanske har du gett dig av nu! Troligtvis. Lycka till!

Anonym sa...

Nu är det mörkt som kvällen, vi skall pigga upp oss med en fruktsallad ikväll :-) Hörs imöra!

Ann

Ingelapingela sa...

Ja, tom. mörkt som natta! Har precis lurat, klockan är i Paradiset 16.34 och dags att ta fatt i något mer konstruktivt. Låter verkligt gott och nyttigt med en energikick ikväll. Tack för tipset det får bli om inte idag så snarast :-)