Bloggintresserade

lördag 14 november 2009

Kalaslördag

... blir det frampå eftermiddagen. Tills dess väntas en del sättning av kakelplattor... tar tid med 10X10 rutor (men det får ta den tid det tar). Kanske väljer vi större en annan gång

Behöver inte ordna någon present idag för det blir en upplevelsepresent istället. Vi tänker ta honom med till Malmö en lördag före jul hitta på en del förhoppningsvis kul, bla hälsa på Anna-Karin, Johnny, Mini och Chris Martin, åka skrillor på stortorget och en del annat. Det får bli den roliga paketen.

Klockan har strax blivit åtta, först uppe. Charlie vaknade till men tog min plats då jag steg upp. Det är +6 C hyfsat varmt och nu har det slutat regna. Oj vad det regnade då vi gick kvällsrundan med Charlie. Många som firade fredagskväll kunde vi skönja då vi passerade stugorna.
__________

Bara för att ni inte ska tro att jag behövt censurera några uttalanden raderade jag bara Eva-Katrines ena kommentar som råkat bli dublett igår.
__________

Ann: "Fantastiskt igår med solskenet! Rabatterna vinterbonade med granris och jag har nog lite träningsvärk i böjmuskler idag minsann
:-)

Sloppy Joe:arna? Kanongott, fick sällskap av coleslaw på tallriken.
 
Idag arbetsdag i svärföräldrahuset, lägga klart golv, köra löv och massa annat för oss sex styckna. Ena svägerskan har fika med andra har lunch och jag har packat en energilåda :-)

 

Mild dimmig morgonhälsning, ha bra dag!"

Ser smarrigt ut med lördagsgott, en blandning av nyttigt och onyttigt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har du så ont i armen att det är därför du skrivit så lite? haha...Eller har du jobbat hårt idag? Fick du ner blomman?

Ser toan fin ut?....Hur är kalaset? blev erik glad? Hoppas att ni har trevlig. Ikväll blir det tacos och mys hemma hos oss :)

Hoppas att du inte har allt för ont.

Love Eva

Ingela sa...

Hej!

Hemkomna från trevligt kalas.

Nyss sett film, nu läggdax.

Ont i armen: Ja! Men blev klar med rännan. Växt och lökar i jorden. Bättre sent än aldrig.

Hoppas kvällen blev mysig

Kram mamma

Anonym sa...

sov gott och dröm sött! Nu ska vi också sova. Kvällen var super mysig :) Med film och god mat.

Ni fick säkert någon god mat idag?

Kram Eva

Ingela sa...

God mat och mycket historieberättande en del spelade WE eller vad det heter och vi andra snackade.
Ris, fylld kyckling med soltorkade tomater och något mer såsen med med småbitar av bacon blandad serverat med sallad. Till kaffet bullar, småbiskvier, "farmors" sockerkaka med sådan där marängtopp och som final tårta... Eriks favvo, då vet du nog. Efter all denna Mat var det skönt med en promenad hem och sedan en med Charlie.

Kul att er kväll också har fått många stjärnor. Kram mamma