Bloggintresserade

torsdag 26 november 2009

Torsdag och kafferep

Godmorgon!

Efter bad, hårtvätt, mjukiskläder på samt frukost känner jag mig redo att möta dagen. Tänker starta med spegeln, ringa vårdcentralen angående våra doser svinvaccin på tisdag ett omöjligt tillfälle... stryka panelgardiner och få på plats, sedan ska jag upp på byn och fixa ett kort till lördagsgrisen. Sen ska jag faktiskt på kafferep hos en granne. Lite kul för igår låg det en inbjudan i brevlådan då jag kom hem.

E-K: "Försökte kommentera på din blogg, men det  gick inte från min dator, den tillät det inte så skickar här istället.:)
 
Vilken granne ska du fika hos?"
Du vet mamman från Kulltorpstiden. Hon stoppade ju mig för några veckor sedan och sa att hon tyckt att hon känt igen mig :)... hade hämtat precis på fritan då ambulansen hämtade mig på bår.

"... Skönt att vara ledig idag, men snart är det ju helg :) Underbart.



Jag ska ut och träffa kunder och butiker i eftermiddag :) Nu vet jag inte riktigt, plugga på allt jag lärt mig gissar jag".






http://www.alltombrollop.com/
__________
 
Ann (Småland): "Regndroppar hörs från mörka fönster denna morgon när jag vinkar av maken som skall till tandläkaren före jobbet. Blåst inatt så en blivit väckt minsann. Vi kan få lite sol idag enligt prognosen, vore skönt.
__________



... "Vodkahotellet – en 60 meter hög flaska"








I Aftonbladethttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article6188113.ab

Jag kommenterade bygget på min blogg den 23 nov. "Sopptorsdag och höga byggnader".
__________

Ann: Ah wonderbar:


__________

Så nu är ärendena i butiken fixat. Kul för jag träffade Rita och det var bra längesen. Och hon hade minsan en nyhet som heter duga. Hon började rida på Islandshästar då hennes barn blivit stora och nu hade hon köpt en egen häst!!! Och det var bland det roligaste hon hade gjort sa hon, och undrade om inte jag skulle det också. Men, däremot varför inte önska sig en turridning i julklapp... det hade varit häftigt!
__________

Nyss hemkommen från kafferep hos grannen. Kul och gott med hembakad Kiviks äpplekaka kul också att två söner troppade in som mindes mig från Kulltorpstiden... och jag den ene (de hade ju ändrat sig rätt bra :-) men tydligen inte jag i samma utsträckning ;) Skönt att veta).

Kul också att en av dem träffat vår Kalle nere i Bulgarien i augusti i år... tänk vad världen är liten... då man ska behöva åka till Bulgarien för att träffas då man egentligen bor på samma gata :-D...

Duggregn då jag vandrade hemåt efter ett par timmar.

På kvällen inventerade och slog Mats och jag in julgåvor. Förresten kryssenkäterna ligger nu klara Eva-Katrine, så vi är väl förberedda på tipsrundan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Uff, blåsig blåhimlen försvann och nu kom regnet!

Ann