Bloggintresserade

fredag 12 februari 2010

FREDAG

Ni är välkomna hit i ett garanterat smittfritt rum ;-) Annars en orolig sennatt med en hosta som gjorde att jag tassade upp redan kl 3. En kopp lugnande honungsvatten... och besök i mitt alldeles egna rum... skönt att datorn finns som sällskap då ingen annan i huset är vaken. Härligt att ha fått kontakt med dig Christin, ser nu fram emot att vi ska språkas emellanåt. Lite konstigt att jag vaknade kanske i samma ögonlblick som du signalerade ;-) Måste väl ändå betyda något eller vad tror du :-? Ett starkt kraftfält emellan oss?

Börjar bli en del besök från staterna här på bloggen kan undras vilka som är släkt och vänner?

I can see on the flags visits from USA and I´m curious and wonder if there is friend and relatives among them?

Knåpade en stund med mitt utlovade inlägg. Kom en bit i tanken får väl se hur min hjärna orkar arbeta idag... länge sedan jag kände mig så kass faktiskt. Något nytt ?... Den här gången jobbar jag på att "vila" i tanke och kropp.

Efter en mindre kraftansträngning i köket med diskmaskin och den sista rosen åkte idag i soporna och förpassades ut ibland organiskt. Och efter ett mindre arbete med tvätt befinner jag mig då återigen här i oasen, mitt kombinerade arbets- och tankerum :-) Strax dags att sova en stund igen.



Mål för dagen? Att snygga till hyfsat och i mindre doser för en njutbar fredagskväll... med god mat (idag ryggbiff) och Let´s dance sa Mats innan han begav sig av... och det instämmer jag i.

Hallå där var tog din kommentar vägen Ann och min där jag kontrade? Vad vet du... vad vet inte jag?




Aha nu hittade jag dem under tomt inlägg härunder. Det har jag förberett till dagens ämne :-) Det är bara påbörjat ännu skulle tro att det tar ett tag till innan jag anser att det är klart så spara gärna läsning tills ikväll.


Fick precis ditt meddelande om kaffepaus Ann :-) Go kaka till :-? Ingen sol idag vare sig i Småland eller Skåne tydligen... vind och snö ner hos mig skriver du ... av detta syns inget ännu! Jag går inte ut mer än nödvändigt... inte mer än då det är nödigt ;-) Har man hund så har man och då finns ingen pardon.


Förresten var Karin, en granne här med färsk ingefära denna morgon. Ska vara bra mot förkylning... Rev och andades in vattenångan från kastrullen... drack sedan upp det som te och kan ni tänka er det tog inte stort mer än en halv timme så lossnade slem från rören! Härligt!!!



(14.00) Så nu är inlägget härunder "På förkommen anledning" klart! Hoppas att jag nu inte har tappat ord eller att ni inte lyckas följa min tråd fråga då vet jag!


Minsann Kalle har precis bjudit mig på Sivans Dagens Pyttipanna o så gott. Nu ble´ jag mätt och trätt. Sängen väntar :-)



Ny kommentar från mor direkt i inlägget SUCK härunder. KUl att höra om lantbruk i liten skala :-)
Mini och Chris Martin har fått ett klättertorn :-)

5 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Skön låt att börja dagen med. Den var min favorit en gång, men har nu varit bortglömd länge.
Ska spela upp den för älsklingen
senare.

Anonym sa...

Varför var du uppe så tidigt, man går upp och tar en kopp sen så sover man igen när det lugnat ner sig.

Saknar er så...så skönt med fredag...godis och mys hela helgen...Puss och kram eva

Ingela sa...

Men du vet plötsligt så kom pappa upp och skulle förbereda sig för slutspurten på jobb denna vecka... och du vet jag går ju alltid upp med honom varje morgon!

Men Eva du kan ju inte gå runt och sakna oss. Då kunde du ju lika gott vara här! Njut nu av stillhet och ensamhet denna helgen det kan säkert behövas efter två jobbehelger. Kram
Ps. säker på att du har tankar under förekommen anledning.

Bestemor Drillo sa...

Ha en underbar helg !
Kram fra Casper og Bestemor;)

Anonym sa...

Haha jo klart man kan sakna, tänk bara på vad min lilla älskling charliebus saknar mig :)

Ja självklart ska jag njuta av lugn och ro i helgen.

Lät gott med pepparbiff:)

Nej nu ska jag sluta sakna er...haha....Nej skönt med en ledig helg, kan kanske njuta om det blir fint väder med en promenad på stan. Titta efter presenter till Kalle och pappa.

Krams