Bloggintresserade

lördag 6 februari 2010

LÖRDAG

Vaken tidigt och uppe och snurra. Hoppas det är falskt alarm men känner mig förkyld. Vore ju inte särdeles konstigt för folk snörvlar och nyser runt en. Pessimist? Men icke... hoppas på att "mota Olle i grind".


Nu när det har ljusnat något ser jag att snön ligger kvar därute som igår. Något annat vore ju konstigt ;-) Nytt för dagen är att det svajar rätt bra i trädkronorna.


Drömmer en stund om värme och att fika ute... men det låter vänta på sig ett tag till.
**********

Börjar istället med en kopp honungsvatten och att krypa ner i sängvärmen en stund till... det är ju fridag idag :-)... och att istället för att räkna får räkna besökare och undra vilka som döljer sig bakom siffrorna. Följarna enligt bilden här bredvid, är ju inte så många... men skenet verkar bedra... Hade varit så kul om fler vågade ge sig till känna :-) Christin, Ann-Christine, Alfred???

**********
En vända på tippen...


Ny varmvattenberedare på plats i stugan efter jobb ett par timmar för Mats och Kalle... dessutom läckage i uterum troligtvis åtgärdat idag. Ser ut som om det nu är tätt. Fler läckor vill vi minsann inte ha.

En del jobb i tvättstuga och med stryktvätt för ego.

PLING sa det och MMS anlände från Anna-Karin den lille 5 kronors löparen från Röda korset ligger på bordet. Ska se om jag hittar fler där nu ser jag ju hur stort bordet är :-) Hoppas färgen matchar ryan som jag hade för mig att den skulle göra. Förresten, vem av er lirar på elgitarren?

Eller den är där kanske inför Johnys spelning?

Ja så var det då premiär för melodifestivalen och hemma hos oss har vi så länge jag kan minnas tagit seriöst på detta... så även idag. Flickorna sammanstrålade i Malmö med anledning av pågående Bröllopsmässa för Eva-Katrines del.


Så anlände via MMS kvällens protokoll som benar upp saker och ting ;-) Poängen kan variera från 1-10 där 10 är outstanding :-)

Min vinnare för dagen blev på det här viset nummer 5 hos mig stor vinnare, två 6:an och trea 8:an (Fakir) med ett poängs skillnad. Därefter ett hopp ner poängmässigt till låt nummer 1 (Ola) och 4:an Pain of Salvation som delad fyra.

Mats fick även låt nummer 5 och 6 på 1:a respe 2:a plats. Sen höll han på låt nummer 3.

Sundsvalls tidning skriver om Fakir som ett musikgeni men slätstruket framträdande (8), Ekborg utser de som vinnare trots uppträdet (5).

http://st.nu/start/1.1788585

SERIÖST? Ja ni ser...

3 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Visserligen ser det ut som om du har vita dynor på dina utemöbler men jag tror det blir lite för kallt åt rumpan.
Det blir istället till att dricka honung som du sa för dessa förkylningar som kommer idag de är hopplösa att bli av med.
Krya på dig
Kram Lena

Petit Eyekiss sa...

Visst är det gott att få krypa tillbaka i sängvärmen.Det är i varje fall en bra sak med att var pensionär (sjuk)
Krya på dig och ät vitlök!
Kram
Elisabeth

Bestemor Drillo sa...

Ha en underbar lørdag uten forkylning!!
Kram fra bestemor ;))