Bloggintresserade

onsdag 17 februari 2010

LÅNGONSDAG

... föregås av "sovmorgon", men har varit uppe och igång en bra stund. Bad, påklädd, kaffet på plats och en liten vända i köket. Väl hemma framåt kvällning idag är det min lillhelg och den ska jag tillbringa i lugn här i Paradiset. Ännu en guldmedalj nu i herrarnas skidskytte mötte denna morgon, fantastiskt!

Kalle och Charlie har varandra på hemmaplan idag. Kalle ledig dag idag och tänker passa på att foga vidare på sin toa. Då kan Charlie rasa runt på tomten i snön och det passar honom.

I väntan på bussen passade jag på att njuta av fåglarna som kvittrade och om det kanske var ljuset som fick dem så glada (eller om det var jag Ann) det har jag ingen aning om.

Det blev en lång och dryg dag... passade på att veckorensa brödkorgen och jag kan säga att änderna i kanalen blev glada för vårt gamla bröd. På jobbet ett par möten, men nu så är jag hemma efter mycket host och snörvel. Taskigt att du kom hem och nosade upp bakterierna Eva-Katrine men som sagt; om det är en tröst så vet jag hur du känner det. Imorgon om det inte vänt tänker jag vara den som ringer vårdcentralen... kanske behövs någon medicin för att det ska gå över.

Så nu har jag idag blivit av med min halva tjänst den som jag är sjukskriven på. Det känns inte bra och inte heller riktigt rättvist... men nu är det som det är.

Väl hemma så kolla vi på Kalles dagsverk, fog och sättning en vägg inne i duschhörnan klar. I helgen tänker han vara klar. Det blir jättefint måste ju var kul att få det fint kring sig i lillstugan.

Mamma scan har rullat goda köttbullar de intog vi tillsammans med stuvade makaroner och nu är vi redo och laddade inför kvällens skidor :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon, så pinglade du ett inlägg på din blogg. Läste din DN-länk om kung Bore, och i annan tidning att nu låg isen över hela Vänern till och med, vintrigt värre. Ha en bra långdag, Ann!

Fånga dagen sa...

God morgon tjejen!
Det är skönt med sovmorgon men det är faktiskt lika skönt att strosa runt i morgonrocken länge också och som du säger får man bara kaffet på plats så känns det bra.
Förkylningen har börjat ändra karaktär kanske är det på väg att vända nu, hoppas du känner dig bättre nu i alla fall. Jag ska ta en uppfriskande promenad senare det kan ingen förkylning stoppa i alla fall och jag tycker det blir lättare att andas ett tag.
Förresten vilka härliga skidåkare vi har, redan två guld jippie.
Ha en fin dag nu tjejen
Kramar Lena

Petit Eyekiss sa...

God morgon. Jag hade också "sovmorgon" Mannen åkte iväg tidigt till landet, för att skotta snö från taken.Skönt att få ta morgonen i egen takt, med bla härlig musik på spelaren, lite längre stund vid datorn, mm. Ha det så gott idag!
Elisabeth

Ingela sa...

En del sovmorgnar denna dag. Imorgon är det jag som kommer att strosa i morgonrock fram tills Charlie vill ut på sin förmiddagstur. Bra om din förkylning börjar vända nu Lena. Jag vet ju inte jag och din har kommit igång riktigt förstår jag Eva-Katrine för då ligger man i däck och orken räcker inte till att skriva. Jag vet!

Nu é jag nyfiken Elisabeth mannen är mycket ute och snöröjer tak. Verkar vara ett kallt, lite vanskligt men samtidigt friskt jobb. Jag har förstått att du också gärna drar på lite musik då du är för dig själv, samma här! Hur går det med klänningen?