Bloggintresserade

onsdag 10 februari 2010

ONSDAG snillrik fågelresturang






Ja ett litet inlägg får det bli så här i kvällningen och med blicken i backspegeln.

Började med att föreviga den sista rosen som står sig ännu. Imorgon blir det 2 veckor sedan du fick mig att handla buketten Ann. Det kan man väl säga är hållbara rosor ;-)




Vad gäller vädret så har vi sett solen men högst tillfälligt,







... sen kom det rätt häftiga snöflingor vid middagstid här i Åhus. Kollar ni emot granen och ställer in skärpan så skönjar ni nog dessa minde snöbollar ;-)


Passade på att klä mig varmt och så gick Charlie och jag ett varv runt kvarteret. Och det var istort sett vad jag pallade.



Såg något kul och överraskande på turen... tänkte i mitt stilla hur detta gått vägen...? Såg sedan en liten fågel som besökte restaurangen Garanterat snöfritt :-) Kunde inte låta bli att backa och föreviga idén som var strålande. Går ju inte riktigt att se men ni får föreställa er resten... absolut något att ta efter för att skaffa våra små vänner en drägligare tillvaro utomhus





**********


Dagens väder hos Ann i Småland ser härlig ut!!! Kolla bara!







Ann håller på att förbereda morgondagens soppa:












Ole...












... Dole




... doff... En av dem skall tillagas idag till morgondagens matlåda :-S



Kan undras jag vilken valet föll på! Lät gott med båda tyckte jag! Själv har jag inte lagt någon energi i frågan denna vecka och det lär inte heller bli någon cykeltur imorgon. Får helt enkelt bli något som finns i frys eller kyl.



Själv knåpade jag lite med inläggen härunder LÄNGTAN och SUCK om livsmedel. Sedan tyade jag faktiskt inte mer idag.

2 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Hej tjejen!
Tack för din kommentar om mina tavlor det värmer enormt.
Självklart värmer resten av det du skriver också. Garanterat snöfritt lät väl härligt eller?
När jag såg din vackra ros tänkte jag på hur sällan man har snittblommor egentligen, har varit med om väldigt dåligt kvalitét ett flertal gånger och man blir så ledsen när de slokar efter ett par dygn. Ja du får väl se det som att den trivdes hos dig.
Ha en bra dag i morgon
Kram Lena

LV sa...

Thank you for your visit. I could not read yours as I could not find a translator button. If you are ill, trust you are better soon. I enjoyed your picture.