Bloggintresserade

måndag 15 februari 2010

MÅNDAG

Ett litet... men nytt inlägg... Tillbaka på jobb idag... Klarade min halva. Hemma och stupade i säng mellan 13-17... Vaknade endast till ett kort ögonlock av att mobilen plingade nu satt Per-Olof och hans Milla på Landvetter och planet skulle strax lyfta med mellanlandning i Helsingfors och så vidare till Thailand :-) Hoppas nu att de får en härlig resa och lyckas sova på planet för resan är ju masturdunderlång samt att de får den där solskensupplevelsen som kontrast till grå vardag.

Låter onekligen jysst att komma ifrån den här vintern ett slag... men är man sjuk så kan man ju lika gärna dra täcket över sig :-)

Efter snabb pytt har Mats gett sig av på premiärgitarrkurs (med start 19.45), Kalle fogar på sin nya toa, jag har surfat en kort stund och tänker nu kolla en stund på skidor innan det är dags för Charlies kvällstur.

Vilken tjej denna lilla Kalla, att hon knep Guldet fantastiskt!

... och här snöar det! Så skönt ute... milt, tyst och stilla, så Charlie och jag knatade en extra lång runda. Mötte ikväll Linnea; hon kom precis från träningen vi språkade en stund hon hade skött om sin förkylning förra veckan, men nu såg ut att vara frisk som en nötkärna. Jag passade på att kolla av med examen... Det är till jul hon går ut och hon tänker på att satsa på en lägenhet inne i stan och utgå därifrån vid jobbsök. Kan väl vara kul att veta. Längesedan ni träffades Eva-Katrine? Visst är det viktigt att vårda några av sina barndomsvänner så att de sedan finns kvar som en tråd genom livet. Det är så jag känner med dig Ann-Christin visserligen blir det sällan, men du är så bra på att ta kontakt så fort du har vägarna förbi Sverige. Det är nu om jag inte räknar fel i 46 år vi har känt varandra. Otroligt!

Nä, nu känner jag för en kaffetår!

6 kommentarer:

Gudrun sa...

Hej Ingela!
Kul att du vill vara med och tävla. Tråkigt att du inte mår riktigt bra men så skönt att du klarade din halva. Du kanske har berättat någonstans i bloggen om hur du är sjuk, men jag är ju ny här.
Ha det riktigt gott.
Kram

Ingela sa...

Hej Gudrun det är ingen hemlighet att jag fick en stroke 2002 i form av ett sprucket aneurysm. Sviterna är komplexa en del finner du om du är intresserad under kategorin Neuropsykiatri:stroke.

Det här med att sova middag är ju annars inget som så många kanske gör men det är verkligen så att med de funktionshinder som blev och där resultatet visar sig i hjärntrötthet måste jag på så vis hämta nya krafter.

Anonym sa...

hur gick det för pappa? Hade han kul?

Jag fick gå hem idag vid lunch från jobbet, så jag blir hemma imorgon, helt färdig.
Hur mår du nu? Tittade du på när Kalla vann då? Skönt att vi har fixat ett guld iallafall :)

21.00 bra film på femman eller 3:an kommer inte ihåg magiska systrar, blir att lägga sig och titta på den :)

Ha en underbar dag/ kväll....Puss och kram eva

Ingela sa...

Tack för tips om film då får jag rappa på med kaffet :-)

Gudrun sa...

Hej!
Hmmm, så det kan bli.
Själv gick jag in i väggen för tre år sedan, en alldeles för stressig/kaotisk arbetsmiljö,jobbade också med utbildningsfrågor. Är trött och infektionskänslig jämnt.
Ha en riktigt bra dag.

Ingela sa...

Ja, det är ett många gånger stressigt arbete där man har mer eller mindre press på sig att räcka till från många håll. Lika härligt jobb som det skulle kunna vara, att arbeta för att få vara med och forma en liten människa... lika besvärligt kan det vara att leva upp till dessa ibland omöjliga krav. Eller hur?