Bloggintresserade

tisdag 29 juli 2008

Allsång på Åhus torg ikväll

Godmorgon mina vänner! Som ni kanske förstår "gäster i datarummet". Imorgon flyger de från Jönköping till Turkiet... där är väl en temp på runt 40 grader.
Sol här, men känns lite annorlunda idag. Himlen något molnig. Varmt, i natt har det varit sjukt hett. Den gången jag vaknade kl. halv 4 och tog av Lucky tratten tänkte jag att så kan han inte ha det (hett så in i...). Vi får hitta en lite ny variant en stund tills lite salva sjunkit in sedan gnida bort med bomull så får han slippa eländet åtminstone så länge hetta varar.

Hör Ann att ni också har hett. "33C när jag lämna jobbet igår em, handla lite och på hemvägen ser jag åskmolnen och känner lukten, det hade regnat på 27:an, på lilla vägen hemma föll tempen till "bara" 26C, jippie :-) Vi fick en omgång åska och liten skur tidig kväll, M berätta det vräkt ner innan jag kom hem, det märktes minsann inte, så varmt allting att det ångat bort!"
Jag är benägen att hålla med dig; beställer också mer lagom sommarvärme "typ runt 25..."

Ann: "Så fin såpnejlikan var, tror aldrig jag hört namnet förr :-)".
Kanske något för er stora tomt, på någon plats där den kan få bre ut sig riktigt? Den har ju både färg och doft. En riktigt njutbar trädgård bör ju ha något för alla sinnen.

Maria ringt tänkte att vi borde "hitt på nåt". Det får vänta lite, tycker nästan att det har kört ihop sig ... aningen. Men ikväll tänker vi ändå cykla ner en runda på torget och Lions allsång. Så blev det, ett trevligt inslag i år skippade man godspelkväll och satsade på "Perssons", Mamma Helen, pappa Magnus och deras 12-årige son på trummor, Fredrik Ekdal (Rinkaby) och Mats Olofsson (Bjärnum). Sång och trevligt mellanprat. Lite jobbigt att stå bara. Till slut slog Mats och jag oss ner på en trottoarkant.

Karl-Mikael stack iväg till stan idag kör han i Kristianstad och jobbar till 23 ikväll den stackaren. Eva-Katrine i stan hos sin favorititfrisör. Vi andra grillade precis vars en korv.


Mats har förberett form till kabelvindan och jag slog sönder porslin som ska vara till bordyta. Cementen sjunger på sista versen så det får bli mitt nästa veckas projekt när Mats börjar jobba igen (Finja betong). Själv har jag en vecka kvar innan personalen på skolan börjar efter en kanonsommar.

Inga kommentarer: