Bloggintresserade

onsdag 16 juli 2008

Dammen klar

Onsdagmorgon. Nyss ätit frukost i vanlig ordning sol och moln omvartannat. Hos dig Ann ser den också ut att vara framme. Denna veckan kvar av semester för din del alltså. Lite trist att du fått en massa kvällar och helger framöver, men då får du se till att njuta på dagarna istället.

Jag berättade för Mats om de där rökavvänjningstabletterna tidigare, och han var mycket tveksam till att använda dem för biverkningar. Just nu minns han inte riktigt men han har för sig att de även kunde påverka koncentrationen och det behövde han inte sa han. Men så är det ju med allt det finns både fram och baksida.

Även vi måste och handla idag börjar bli ganska tomt på vissa specerier, annars har vi bestämt att tömma frysen i första hand.

"Krama Lucky från mig!" Ja kramar får han många. Nu ska vi ta en runda, passa på medan solen är i moln. Mats har ringt på begagnade Ölandssten på anons i Blocket. Planerar hämta dem under dagen. Får bli direkt efter rundan nu när Eva-Katrine är hemma. Sparar handlingen.
Så haft nyfikna på dammen besökare, handlat, brett baguetter till morgondagens utfärd med Maria och Nisse till Danmark (Eva-Katrine ledig imorgon) hämtat och lagt sten. Så här blev det;


En liten groda har bosatt sig under fallet. Har sett honom vid flera tillfällen under dagen.
Sten över, den planerar vi lägga i gången till höger om dammen intill Kalles stuga.

Lekt med Lucky och bollar ovanligt pigg idag. Härligt! Kvällsrundan med honom, matjessill och egna nypotatis, gräddfil, gräslök och ägg och en nubbe till. Hängt ut två maskiner tvätt, nu trött
orkar på sin höjd med kvällens deckare.

Inga kommentarer: