Bloggintresserade

måndag 21 juli 2008

Aktiv i trädgården





Så nu är det en ny dag och Mats och jag har bestämt oss för att den här veckan får vi inte bli liggande och dega bort morgnarna. Klockan på 7 bad, frukost+tidningen, Mats till sjukgymnasten, nu pockar Lucky så jag gör ett avbrott för vår promenad. Strålande sol redan från början.




En runda på "Rinkaby rör" för att fixa grejor till pumpen. Där träffade vi Carro (min arbetskamrat) med familj som tyvärr hade annat på programmet idag än att komma med hem på en kopp. Tvättstugan på g och det är rätt, bäst att smida medan järnet är varmt. En annan dag...


På väg hem sol och molnigt om vartannat, faktiskt riktigt hotfulla moln, kan undras vad som ska bli av detJag skulle behöva spä på träningsvärken. Det har man ju hört att det är så man blir av med den... ;-)


Ute och plockat en ny kass med körsbär till Maria och Nisse istället för de bär som deras fåglar käkar upp. Tänker cykla upp med dem frampå eftermiddagen.





Mats förbereder med lod där plattorna ska ligga sedan tar mitt arbete vid fortsatt bärande och pusslande...så har jag att roa mig med när han grejar med pumpen. Drygt! Tvungen att ta en lite paus mellan varven. Var hamnar jag i pausen om inte vid datorn... men tom i "bollen" också...




Ja Mats fick igång pumpen och jag kom en bit på plattläggningen, dock inte klar... lämnade det och övergick till städning inomhus.

Suddig bild, men så blir det (fast klarare). Fint va? Tänker att Ölandsten är undervärderat numera.

Inga kommentarer: