Bloggintresserade

onsdag 23 juli 2008

Faster på besök


Solsken. Frukost i det gröna, mysigt att lyssna och njuta av det porlande ljudet från fallet. Fåglarna bara älskar att sitta på den stora stenen och duscha sen flyger de upp på en pinne som halvt om halvt är förankrat i planket där putsar de sina fjädrar. En liten ekorre brukar också komma dit och dricka, han är för söt där han sitter på stenen. Antagligen är han bara en unge för han är rätt liten och så vackert brun i färgen. Bra att vi har nätet kvar för är det något som Lucky hatar så är det ekorrar och dammsugaren förstås, dessutom har vi ju jägaren Olivia. Satsar på att föreviga det på bild framöver. I så fall kommer de kanske här i sitt sammanhang, så har jag gjort några gånger förut som ni kanske har märkt.

Mats promenad med Lucky medan jag strök nu har strykbräda och järn åkt på undantag för en tid. Vi tycker också Ann; att han är den finaste hund som finns, imorgon har vi tid hos veterinären på eftermiddagen. Återkommer med hur det gick.

Handlat idag, när min faster Gunborg kommer blir det grillade laxkotletter, samt grillade färska sparris, kokt potatis och hollandaisesås. Kaffe, våfflor, glass och färska vinbär till desert.

Gått över det sista vad gäller städning, kök och toaletter, skönt för nu har vi städat och undanplockat för den närmsta tiden, sen hoppas vi på att det räcker att gå över med hartassen.

Verkligen häftiga drömmar Ann

"Jag var på en planet, sprang med nån och skulle precis över ett stup med vita klippor, då
stannade underkropparna och överkropparna svängde lite, precis som nån trixad eller animerad film, och då blev det en film... somnade om och nu låg jag på golvet bland plank och gips och kröp det var trångt, och så kom det massa folk... pratade om våra matsalsmöbler... visste minsann att de var fuktskadade och släpper i sömmarna... vi flinade och sa att hon har väl inte ens varit här och sett dom, så vakna jag.. 'livliga drömmar' och det är precis hipp som happ och helt osammanhängande hela tiden, oftast lite roligt :-)
Häftigt, inte ofta man drömmer och kommer ihåg drömmarna så där klart...men det händer! Kunde inte låta bli att återge dem för det var precis som du säger som på film.




Min faster Gunborg här. En mysig dag, ätit gott och på vandring i gamla Åhus. Passade på att ta ett foto av underbara stockrosor.













Denna fina Bollkryss fick jag av Gunborg.


Mats syster Camilla här med barnen Hanna och Erik en runda. Eva-Katrine följde med dem att bada nere vid Täppetstranden. Konstigt för vi noterade i går att vi inte hade träffad dem mer än en gång innan i sommar. Sedan frågade Gunborg när hon kom hur det är med dem och då upprepade vi det och vilka stod sedan i farstun om inte... (visst är det konstigt kändes som om vi kallat på dem och så är det nog). På lördag planerar vi att ha en lekträff här hemma hos oss. Det har vi haft varje sommar i alla år så varför inte i år?.

Inga kommentarer: