Bloggintresserade

fredag 4 juli 2008

Livsgnista och en stor portion tur

Jag vet inte hur jag ska säga detta. Man kan välja de bryska varianten som veterinären först valde i Hässleholm. "Det" är alldeles för stort och utbrett för att Lucky ska kunna opereras. Det är nu tal om medicinsk behandling först dos 1 (20 dagar) sedan kan man behandla med denna medicin ytterligare en gång. Då doktorn varit ute och kom tillbaka sa han något mycket underligt. Kunde verka som en halv dementi...Den behöver inte vara elakartad och om den skulle minska kanske det går att operera. Varför? Det får man kanske vara psykolog för att förstå. Behöver nog knappast tala om att Lucky är min bästa vän, att han försöker trösta och att jag jobbar på att samla ihop mig för hans skull. Mitt förstånd säger att nu behöver det vara tvärt om!

Så nu har Lucky och jag varit ute på vår morgontur tidigare än brukligt. Idag blir en ännu varmare dag det märks redan. Vi mötte en lite Chihuahua. Först ville Lucky dra dit sedan upptäckte han nog att det inte var kompisen Melvin. Honom har han inte träffat på några veckor. Jag växlade några ord med hundens husse. Lucky och jag fortsatte sedan vår vandring som vanligt under tyst samförstånd.

Ann; Först härligt att höra att dina prover nu är bra!!!
Jag har också svårt med värmen och väderomställningarna, det är ju inte alltid prognoserna stämmer så man kan ju hoppas att den håller i sig. "Synd att den är kortvarig enl. prognosen". Jag har alltid haft svårt att låta bli att göra min egen sanning (inte så att jag springer runt och basunerar ut den men i tysthet)
"Åhh.... om jag bara kunde, vet inte vad jag skall säga, skriva... tänker så på Lyckygos och dig (er)...". Det finns inget någon kan göra. Man kan bara be och hoppas och tro...

Man tackar för komplimangen (bröllopsbild). HA NU EN HÄRLIG TUR OCH ETT STORT GRATTIS. Längtar redan efter konversationen med dig. Ikväll ska Mats och jag ha supé på tu man hand med Lucky och Olivia. Eva-Katrine ska på galej med sina kompisar. Här finns mycket mysigt för ungdomar i Åhus på sommaren. Då brukar ungdomar med rötter i Åhus sammanstråla.

Igår hade jag och Eva stortvätt och jag har nu fyllt torkvindan. Dags att tömma diskmaskinen och byta lakan innan det blir för varmt. Klart! Lucky och jag njuter i omgångar ute i trädgården.


Tack mor för SMS. Du har ju erfarenhet av cancervård. Kan nog vara cytostatika som du säger och att han får det för att krympa tumören. Klart vi fortsätter hoppas. Bad till Gud idag, kändes riktigt. Det här klarar vi inte själva få se om han kan hjälpa oss.

Olivia har precis smaskat i sig en halv böckling och lommade iväg till grannen för att lägga sig och vila under en buske.

E-K har åkt till Karlshamn med en kompis...skulle tro att det är Östersjöfestivalen. Väntar på rapport. K-M sover han jobbade hela natten.

Har varit en mellandag när jag har gått och bitit ihop och fört inre resonemang. Har nu kommit fram till att det inte hjälper någon att deppa ihop. Kampen har bara börjat! Har precis piskat mattor precis vad jag behövde. Få se om jag ska dammsuga, dammsugaren är ju Luckys värste fiende. Väntar nog tills Mats kommit hem så de kan gå ut en stund. Dammtork så länge.

Två foton från trädgården vår schersmin står i full blom...och så Anna-Karins fina lekstuga som morfar har byggt till henne.



Framåt kvällningen grillade Mats och jag hamburgare och tog ett glas rött. Somnade som utslagna hjältar framför tv:n till en urdålig film.

Inga kommentarer: