Bloggintresserade

fredag 7 november 2008

Ingegerd och Ingela

Fredag och vi har försovit oss 20 minuter. Lucky väckte oss som tur är. Allt har gått mycket snabbare idag. Kalle har nu gått av sitt veckopass och har kommit hem inatt. Bra för Lucky! Vi får höras i eftermiddag! Ha en bra dag!

2 till hade försovit sig idag på jobbet. Någon tänkte att det var timmarna som vi ändrade klockan som spökar. En teori att positiva joner i atmosfären aktiveras i sådant här väder och att de påverkar oss negativt... fast positivt att få sova en stund extra?

Ann: "Gråväder idag,lugnt ute efter en blåsig dag igår. Skall laga kycklinggryta med bönor,koka ägg till kvällens räkmackor och kanske tvätta, dammsuga och sånt".

Låter smarrigt ett bra tag sedan vi gjorde räkmackor, tål att tänka på!!!
---
(Så blev festen igårkväll se gårdagens inlägg. Väldigt trevligt för alla att du har fixat med den här sidan. Bra foton synd bara att du eftersom du befann dig bakom kameran inte är med på bilderna. Kan du inte lägga kortet från din egen blogg även där? Det är ju ändå från arbetet).
__________

Medan jag väntade på bussen så var jag och köpte en kalkon (från Ingelsta, bre skånska med andra ord) en påse sviskon och ett par matäpplen till fyllning. Nu hemma och helgen har börjat. Kalle är i Malmö med en kompis men han var ute med Lucky och gick en runda innan de gav sig av vid 11 tiden. Jag tror därför att jag går och lägger mig en stund innan det är dax för nästa tur. Passar bra för här duggar det, är grått och dimmigt.

__________

Gissa vem som har namnsdag idag. Ja det är verkligen så... undertecknad! Hade själv glömt fast mor varskodde redan i onsdags. Så när Smset dök upp idag...visst ja!...och jag slängde kvickt iväg ett mail till Mats om att igår var det Gustav Adolfsdagen... att vi missade bakelse och att gratta någon Gustav Adolf... Poletten trillade ner och strax efter kom nästa grattis.

Tänkte lägga MMS från Ann här. Men telefonen ligger på laddning. Kommer! Stod och skalade potatis när det plingade till KUL! Tack! Nu är det väl strax lördagkväll även för dej och Micke? Antar att han väntar hemma med räkmacka?

Kalle kör taxi inatt går inte av förrän 4, så Mats och jag blir själva vid maten...och så gott sedan...husmanskost en fredagskväll...kan det bli bättre? Nä!

__________

Erik (Mats systerson) ringer själv och bjuder till sitt födelsedagskalas som går av stapeln lördag klockan 16. Kan undras om Havannamagasinet lever än för då ska vi dit en runda på förmiddagen och se om vi kan hitta något kul.

__________

Vilken höjdarkväll med Idol. Så duktiga de är alla speciellt Kevin!
Dt blev Lars som fick gå idag synd att det var just idag när han gjorde så bra ifrån sig. Tyckte faktiskt inte att han såg särskilt nöjd ut med att han åkte (med tanke på vad han signalerat förut). Men klassen på t'vlingen har skruvats upp något oerhört. Just i år känner jag att ungdomarna fått mycket konstruktiv stöttning på vägen och ser också resultatet!

__________

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha den äran på namnsdagen:-)
kram Jeanette

Ingela sa...

Man tackar Jeanette! Tänbkte Yes nu har Jeanette skrivit på sin blogg men ack vad man bedrog sig!
Ha en skön fredagskväll. Här ska det bli pannbiff med lök, potatis , brunsås och lingonsylt.

Ikväll måste det väl vara idoldax.

Anonym sa...

Lite stillestånd på jobbet nu så jag noterade i min almanacka på skrivbordet att du har namnsdag :-) och skicka ett mms till dig så här på fredagskvällen :-) Mer grattis :-)

Ann