Bloggintresserade

måndag 10 november 2008

Nytt måndagsinlägg

...ja så var det måndag. Styvt halv åtta och ljust ute. En morgon präglad av lugn i Paradiset. Bad, hårtvätt, frukost och först nu var det dags för Mats att ge sig av. Idag ska han köra till Malmö för att träffa några leverantörer. Kanske hemma något tidigare...då ska Lucky få en tur till havet! Det blir ju mörkt så tidigt i eftermiddagsänden numera.

Men jag ger mig inte av förrän halv elva idag, så en senare och längre tur hinner vi med dessförinnan. Trots eftermiddagstid en rätt skaplig dag för oss alla tre alltså!

Ser ut att vara något blåsigt och rätt skum himmel, men annars är det omöjligt ännu att säga något om dagens väder.

---

Ann: "...min ljuslykta ute for iväg och locket släppt, så den fick sova inomhus inatt, och står inne fortsatt för det skall ev bli rätt rejält blåsigt idag mitt på dagen, hua. Nu? Grått, småregn och en och annan vindpust, riktigt ryslig blöt gråhöst. Tror jag skall gotta mig i nån go kofta idag med sånt usligt väder".
__________

Ser att du nu Jeanette har varit inne och skrivit. Hinner inte bemöta något nu. Hade en del skrivarbeten nu på morgonen och nu är det Luckys tur. Kommer sen.
__________

Så Maria nu har jag hittat adressen till Hälsostationen i Nöbbelöv www.wingsofharmony.se Prisexempel TuiNa/Akupressur 200 kr/30 minuter.



Maria: "... jag glömde att jag skulle skicka med en bild till dig som jag har tagit i Stockholm. Jag tror att jag har försökt att visa dig den på mobilen men det var lite svårt att se vad den föreställde i den lilla rutan så här kommer den. Är det så här det ska se ut när vi spaar (konstig stavning)

Vilken härlig bild. Ser jätteskönt ut, fler som vill följa med den 13/12?
__________

Morgonpromenad med Lucky i duggregn. När jag stod och väntade på bussen i Åhus en kvart senare var det solsken. Under bussturen en mil mot stan stod regnet som spön i backen. Det gick knappt att se ut genom fönsterna som det regnade.

I Malmö ösregn sa Mats, men i Hässleholm blandat väder, solsken och regn om vartannat.
__________

På hemväg vi bussen träffade jag en av mina gamla mentorselever och fick en go kram. Härligt att återse och byta lite nya erfarenheter.

Favorit i repris, tyckte Mats och visst det var det. Kalkon idag med, därefter en skön promenad. Rätt varmt ute faktiskt och det har slutat blåsa.

Inga kommentarer: