Bloggintresserade

fredag 14 november 2008

Fredag

Fredagsmorgon. Gryningen på väg, öppet fönster för att få in friskluft innan de andra dyker upp. Tar ett djupt andetag precis som du rekommenderade mor. Passar sen på att besöka bloggen före arbetsdagen börjar. Nu är det inte mycket kvar på jobbet innan den välbehövliga helgen. Jag tänker att det har varit en tung vecka. Ännu viktigare än vanligt att stanna upp och njuta av minsta positiva sak i omgivningen.

Våra båda pojkar kom intassande inatt vid 24 (såg att de sen hade spelat tvspel) så det fick bli en ljudlös morgon hemma. Kom iväg tidigare än igår morse, lite för att inte störa morgonen för de andra. Lucky verkade nöjd med att inte vara själv och buffade upp dörren in till Per-Olof när vi skulle gå.

Ann: "Good morning Pinglon, Säger som svägerskan; Regnigt, som vanligt... Uff".

...Fredag, läge att uppfinna middagsmat till idag, får botanisera i frysen till att börja med."

...Undrar vad du hittade. Själva hade vi kanske haft en påse grytbitar köpta till extrapris men de får vara tills imorgon för palla laga mat ikväll det får bli pizza sa Mats. Inte bra när man försöker hålla igen men man får ta därefter.

...Inget godis faktiskt Eva-Katrine på en hel vecka, inte en endaste chokladruta. Vem vet kanske syndar jag och käkar några popcorn så här en fredagskväll. Det kan väl inte vara så farligt, jag har hört att det bara är nyttigt! Jag har ju sporren när jag ser dig Irene och vet hur du har lyckats hålla igen och att det bevisligen bär frukt.

Ann: "Sen lite plock och pyssel innan kvällsjobb. Stor klem!"

Själv har jag inte skött mig här hemma idag. Får bli bättring imorgon. En sådan där dag när man plockar fram grejorna för att sätta in dem utan att ha fått något gjort idag!
__________


Några nya inlägg dels kommentar från Irene, dels från Anns morgonmail men som rörde gårdagen. Dessa tänker jag bemöta efter middagsluren. Nu kom Per-Olof precis innanför dörren. Han har varit på begravning. Jag ska ta ett snack med honom först.




Kalle vill inte gärna bli plåtad men det händer att han fastnar på plåten emellanåt han finns i bildspelet på mina bäsa bilder på julfotot.
__________

Så nu är även bilderna på plats under onsdagens inlägg. Så såg vår bar ut i onsdags.

__________

Har fått ditt mail Irene. Det värmde ska du tro! Jag kommer att bemöta det vänta bara!
En sak bara Irene; "...du skriver ju så otroligt bra,, det är verkligen en fin gåva du fått,,Jag är mer av en pratmänniska än skrivmänniska,, pratar hellre i telefon,,"
Jag tycker visst att du är en god skribent! Fortsätt du bara att skriva för övning ger färdighet! Till slut bara väller orden fram och du säger ju själv att det bara är att skriva som man pratar. Man får inte tänka för mycket på att si eller så kan jag väl inte skriva utan hellre att backa efteråt och lägga till och stryka...Däremot att prata i telefon har aldrig varit min grej. Om det är något viktigt samtal behöver jag ha en lista att pricka av så jag inte glömmer något, sedan tar orden slut och jag vet inte vad jag ska säga och får hoppas på att den andre säger något. Men det gäller i telefon, lättare när jag har personen framför mig. Förmodar att jag har svårt för tystnad och att inte själv behöva känna ansvar för att fylla den. Ja så är det nog har aldrig fundret och satt ord på känslan förut.

---

Jeanette: "Konstig vecka. Ja, vad annars kan man kalla den? Sällan läkarbesök och nu flera samma vecka, fast olika personer".

Har nu också både läst och bemött en del av vad du skrivit. Maximal otur på hälsofronten nu när du ska ut och resa och allt! Tur att du har en kompis med dig kanske behöver du inte köra själv så mycket, för så var det väl eller hur?

Snyggt foto du har lagt upp mor.

Mor: "Irene har fixat in mig på bloggen och fotot är 20 år gammalt".

__________

Så nu har vi delat en familjepizza på fyra pågarna och så vi.
Alldeles strax Idol. Spännande värre!

__________

Idag till sist ett foto på Olivia på hennes favoritplats

För nu tänker jag krypa till kojs. Imorgon kväll är vi ju bjudna till Maria och Nisse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej & tack så hjärtligt för hälsningen på min blogg:-)
Jag kommer köra själv till Pernilla i Fellingsbro och dit är ca 20 mil, sedan ska jag lyckas köra hem också om några dagar, men det är ju ett senare bekymmer haha:)

Ja, jag kör med listor på allt, annars glömmer jag ju grejer:-)

Får se om jag kommer ut på nätet hos Pernilla. Tar med datorn jag brukar sitta vid, laptopen som ju är min:-)

Om jag inte kommer ut på nätet så får du ha en underbar vecka (vet inte när jag kommer hem) så hörs vi av! Ta vara på dig och var rädd om dig,
kramar
Jeanette

Irre Virre sa...

Godmorgon ;)

Ingen risk att det blir tyst när jag pratar i telefon,, eller annars heller för den delen,,
Jag kan prata med vem som helst,
om vad som helst,
hur länge sonm helst,

Jag köpte en kylskåpsmagnet åt mig själv på jobbet och på den står det:
En dag lär jag mig nog att hålla mun.
Tills dess, stäng era, ÖRON

Kramar om ;)