Bloggintresserade

lördag 15 november 2008

God morgon? Vet ej än men tidig lördagsmorgon.

Lucky behövde ut och kissa så jag slog mig ner vid datorn under tiden. Dimmig blick läsglasen kvar på natttygsbordet...huttrar... Hoppas han kommer till framsidan och skäller till strax för här sitter jag och skakar. Några timmars sömn till måste det allt bli. Och där kom det efterlängtat... på återhörande... vill inte vakna till alltför mycket inte än.

Ann: "Hoppas att du somnade om nu på morgontimmarna och vaknar till en mysig dag"

Jo då vi snusade väl vidare till vid åttasnåret. Hade 2 mail som låg i lådorna och väntade på mig ett från dig Ann i den ena och så ett från dig Irene i den andra. Smaskigt så här innan frukost och allt. Ja färska frallor till kaffet. Ungdomarna är nu också uppe har ätit frukost och sedan begett sig in till staden för att träffa kompisar.
__________

Ann: "Regn, rusk och grått!... Regn!"

I Åhus är det riktigt blåsigt idag Rusk men inget regn alltså! Vem vet kanske visar solen sig en stund idag... Mats är nere i byggaffären för att fixa några muttrar till ena barhyllan. Blev feltänkt när vi handlade till det sist trodde vi. Hyllorna är nu tillsågade så nu händer det nog snart något.


När han kommer hem ska vi ner till stranden och havet med Lucky. Dags för en ny vitamininjektion. Vi är ju sammansatta varelser både kropp och själ måste få sitt...och där glimtade den till solen! "Kan undras om vi hittar några pinnar på stranden idag Lucky?"




Hemma igen efter en tur i duggregn. Killen helvild och ville inte hem men när han förstod att vi tänkte åka för att vi var frusna kom han lommande. Kameran var med och jag tyckte av en hel del gånger men man missar ju nästan alltid det där som man vill fånga när det är levande varelser med och som rör sig.



Jippi vad kul!


Nä nu måste jag vila!






Upptäckte ett morgonsms på mobilen från dig mor. Hur har ni det i Västerås idag? ...


Mor: "...10.7 gr varmt ute och strålande sol! Otroligt mitt i november. Fågelborden på plats idag. Nu har vi ätit middag och tänker vila en stund. Så vi mår bara bra!"
Roligt att se er trädgård, mysigt! Vilka fina fågelbord måntro ni håller koll på gästerna! Har ni någon fin fågelbok?

Ann: "Skall tvätta, dammsuga, laga mat och sen förbereda kroppastollarna för kvällens partaj kl 19; bjudna på 40-årskalas i abbonnerat danspalats ca 4 mil bort med tror vi omkring 80 gäster samt några ur schlagereliten, skall bli Qul!"

Se nu till att förlusta er riktigt man har ju som sagt inte roligare än man gör sig och det här får ni kanske leva på ett tag tills nästa galej! Själva ska vi ju till Maria och Nisse en stund ikväll. Ser vi också fram emot! Mats träffade Maria nere på pizzerian igårkväll när han skulle hämta familjepizzan. Så jag vet vad också vad som vankades uppe på Vattentornsområdet igår.

Ann : "Igår blev det tunnskivad stekt kycklingfilé som blev asiatiskt smakande gryta med julienne morötter, purjo och broccoli till basmatiris. På kvällen paj. Får köra samma idag = botanisera i frysen och se vad jag finner på :-)...Det blir potatiskroketter och laxfilé, brrr varit i frysen nu... vicken kombination :-)"

Vem vet kanske en hit och förresten måste man ju prova för att få veta... (variant av Fish and chips?)

Ann: "Fniss, hitta http://www.icakuriren.se/recept_visa.asp?iId=2980
har inga apelsiner men väl apelsinjuicekoncentrat :-)...Over & out!"
Ja du Ann du var inte alls fel på det... där blev det bingo! Vilka resurser ni har hemma i frysen!

__________

..."Öronen vissnade igår! Lagerpersonalen glömde oss och larmade när de slutade före oss... larmet tjöt, värre och värre och vi kom inte ens ut, dörren låst! Ringde vår chef och strax senare kom Securitas och läste upp så vi kom ut. Jösses!"

Vilken kallabalik alltså! Klart sådant som kan hända men inte får hända... känner till en människa som också blev klarglömd i sin lilla skrubb i en offentlig lokal. Som hade fått ta sig ut via en brandstege för att överhuvudtaget få tag i en telefon framåt kväll när alla hade gått hem.
__________

Tänkte att ni också kunde få njuta mina "julamaryllis"

Inga kommentarer: