Bloggintresserade

måndag 24 november 2008

Kallt och pyttesnöflingor

Morgon. Frukosten nere filen slut men annars rätt ok. Grovmacka från Linas bageri. Blev utelåst från kyrkan i fredags när Eva skulle träna. Sprang ner till centrum och apoteket för att hämta Luckys smärtstillande under tiden när jag kom tillbaks var dörren låst. Tog ett varv på gamla kyrkogården och läste på stenarna. Kände inte precis igen något namn. Men den senaste nyttjade graven var från 40-talet. Fick sedan syn på att Linas bageri tursamt hade öppet borta på torget (1 gång i månaden). Ibland har man då tur! Vilken doft och stämning. Folk med korg på armen trängdes inne i lokalen för att få ett nybakat bröd. Därav grovbröd, kruskabröd och finskorpor!
__________

Mail från Irene på morgonen; " Mor tycker jag ska ta en taxi,, men inte jag,, Måste plocka fram mitt j-la annama direkt på morgonen,, så även om det blåser och snöar så går jag ,, Så det så,, *Fniss*"

Finns inget dåligt väder, finns bara dåliga kläder,, och mina är Bra,, ;)

Antingen är du redan vaken och tänker på mig,, annars drömmer du nog om mig,, För jag känner dig hos mig,, Så klä dig varmt,, för nu ska vi gå,, *Fniss*"

Det var efter att klockan ringde...och jag tänkte på dig!!! Väntar på att höra ifrån dig på något vis senare idag!
__________

Jobbar till halv fyra idag men både Kalle och Eva är hemma med Lucky. Kalle har fått nytt schema och kom hem efter jobb igår. Nu är han ledig tisdag och går på onsdag eftermiddag (min lediga dag). Har pratat med chefen och har sen komp att ta ut i slutet av veckan så han behöver inte vara själv. Nu ska vi snart ut och gå (äntligen hittat min stegräknare så sitter den på plats i pantalongerna). Lucky var bara pigg på den lilla rundan idag. För för honom var det viktigare att snusa (samma sak när Eva-Katrine gick med honom mitt på dagen).

Hu så kallt! Tyckte nog han mä´! Rosa moln i strimmor mot en klarblå himmel. Gulrött i öster. 8.28 bussen från Åhus för att hinna till utv. samtal 10.45, tycker inte jag man kan kalla goda bussförbindelser.
__________

Träffade grannen på bussen så vi satt och tinade tillsammans. Alltid lika trevligt att samspråka under bussturen. Det första hon frågade var om jag hade varit och köpt reflexer ännu... kanske ämne för veckans pling?
__________

Ann: "Strömmen gick när jag satt och skrev till dig, försöker igen :-)God måndag Pinglon,

Aningen mer pudersnö, -9C denna morgon. Brr!
---
Börjar 12 idag. Skall få till ny jobbansökan och gardiner i veckan.

Inte mycket mer som hänt sen sist, klem! :-)"
__________

Eva-Katrine har lagat festmat ikväll så här sista kvällen i Åhus. Hittat en påse lövbiff i frysen hasselbackspotatis, fräsch sallad och persillade/creme fraishe! Mums!

Nu är det kväll jag har precis skickat iväg ett mail till dig Irene och stax väntar turen med Lucky. Ikväll blir det mer Yatsy och Fagervik.

Inga kommentarer: