Bloggintresserade

måndag 13 april 2009

Annandag

... påsk. Vaknar till en för detta lov sista lediga dag. Till skillnad från igår skiner solen åter från en blå himmel vilket indikerar att vi idag ska ut i trädgården.

Ann (7.46): "Hej Pinglon! Solen har vaknat och morgondimman skingras!
 
Lite segt komma upp idag :-) Vi tog långpromenad igår, och en vända med cyklarna, och dom rörelserna skilde sig från att plantera :-)
 
Flaggdag och solsken och på förmiddagen var vi hos makens bror för kaffe å kaka, och därefter gratulerade vi mamma som fyller pensionär, kaffe å tårta och sen direkt till svägerskans middagsbord så promenaden kändes behövlig".

Ja det har verkligen blivit enhel del både nyttigt och onyttigt gott denna påsk. Idag har vi bestämt oss för att jobba på att hålla igen på gottsakerna. En något längre och hur det nu var möjligt... ännu raskare Powerwalk med stavar (50 min) i solskenet.

Nu väl hemma, Mats och Charlie trädgårdsarbetar för fullt. Själv tänker jag sätta på kaffehurran och bre en macka.





... Gu va blåsipporna blommar!










Ja, igår såg vi i bokskogen mängder av vitsippor, vilket föranledde att vi planerade besök i Lingenäsen vid Araslövssjön rätt med det snaraste för vårblommorna väntar inte. Där brukar vara ett hav av vårblommor av olika slag vid den här tiden; vitsippor, blåsippor, gulsippor, ramslök, lungört, vårlök, någon orkideart och vad där mer finns...


__________
 
"... Idag, sista tvätten, laga laxpudding och montera markiser tror vi :-)
 
Ps. Korrigering av plantskötsel, i höst efter växtperiod skall de besprutas, sen igen år två och inget därefter. för då anses de stora nog att överleva ev älgtuggande."
__________

Idag I Åhus trädgårdsarbete för hela slanten i strålande solsken. Just nu en liten paus inne och matar Olivia och dricker. Ja, man blir törstig! Väldigt varmt på kökssidan idag.

Idag blir det hemmarörda grillade hamburgare. Passar en sådan här dag!
__________

Ann, förresten fann jag dig på Stayfriends igår och har lagt till dig som min vän :-) Antar att du kommer att få ett meddelande om det rätt snart! Det är rätt kul för upp dyker gamla bekanta och klasskamrater som man efterhand kan dra sig till minnes men tills nu har kommit mer och mer i dunkel.

Om det är någon annan av mina läsare som nappar på min inbjudan så kommer jag att under en månad kunna se eventuellt inlagda foton (dvs om ni samtidigt anger min kod...).

Ingela här får du din personliga Värvningslänk:

http://vaervning.stayfriends.se/7796771-1186399254.html

Du kan kopiera in länken i E-Mail som du skickar eller använda länken på din egen hemsida. Varje person som använder länken och sedanregistrerar sig hos StayFriends räknas som värvad av dig och ger dig en poäng i vår månatliga tävling.
Tack för att du rekommenderar StayFriends till dina vänner och bekanta! [StayFriends Medlemssupport]
__________
 

Inga kommentarer: