Bloggintresserade

onsdag 15 april 2009

Mittiveckantveksamsol

... godmorgon alla glada! Försov oss idag... men Charlie väckte oss en halv timma senare än klockan borde ha ringt. Ja han hade då inte vaknat någon gång under natten! Utan var då rätt kissig om man säger... Duktig hund i dubbel bemärkelse!


__________

Ännu ingen sol, men det blir det nog. Ska sanningen fram är jag heller inte riktigt vaken än... tänker att det har satt sina spår att ha haft lov styvt en vecka.

På programmet? Finns det något sådant...? Inte än tänker jag, men jag har ett läkarbesök och strax efter tid för behandling i eftermiddag... bra för då sparar man benen en tur till dagens powergång :-D Sen finns här ju att göra på hemmaplan om man säger så. Bara att välja alltså.. och välja bort...

Rena lakan ska det bli lakanen är i tvättmaskinen och tänker renbädda med samma så småningom så spar jag "vika lakan" uppdraget :-D
__________

Ann: "Good morning, är det din fridag?"

Jo, det är det always onsdag. Ser nu också ut att bli ännu en solig dag (7.50).

"... Hoppas läkarbesök avlöper utan mankelmang!"

Det är lugnt, inga konstigheter (allergidax)... ja så lång tid tog det (!) Behandlingen är ju varje vecka med teamet (kurator, sjukgymnast etc. behandling som är bättre sent än aldrig men som i efterhand borde ha kommit igång för flera år sedan).

... nu frukost i Paradiset... har nu även plöjt Bladet och insett att det är Olivias dag i dag. Namnet indikerar på att hon är "den fredsälskande"... och den fredsälskande trippade alldeles precis förbi ute vid vår lilla väg... tryggt vid vänster vägkant... vad stolt jag blir tom. rätt sida av vägen.
__________
 
"Här har inte solen vaknat, tror den försovit sig ock :-) enligt prognosen skall den visa sig idag :-)"

Kan nu avslöja att solen inte verkar vara pålitlig här i Åhus denna morgon. Den kommer och går mest hela tiden...
__________
 
Så blodribs hette den nog bak i tiden och nu rosenrips, härlligt att du hjälpt mig artbestämma och.... egentligen bara på att den har blad som vinbär och cerisfärgade tidiga blommor :-) STORT tack till dig och dina gröna fingrar!"

Glad för din skull att vi löste det! Med lite envetet, spännande detektivarbete så gick det. Egentligen så hade du redan från början dina aningar... de visade sig rätt. Ett tips (eler rips :-)) är att den är oerhört vacker med Forsythia intill! Det röda och det gula bara exploderar intill vartannat nästan samtidigt!
__________
 
Du bara måste se lilla taxen... talk about hot dog ;-) [ http://www.expressen.se/husdjur/1.549047/lasarnas-husdjursbilder?entryId=493186&image.arcive.page=1 ]http://www.expressen.se/husdjur/1.549047/lasarnas-husdjursbilder?entryId=493186.arcive.page=1

Nu har jag också kollat på den söta lilla taxen, och jag kan säga ; vilken tur att jag inte såg bilden innan vi åt korv för visst är det så att även om man blundar så sitter bilden kvar på näthinnan. Varför äter man kött egentligen...?
__________

Så nu är min anmälan till Neuropsykiatri och kriminaltitet del 2 inlämnad "... så att säga "I grevens tid" Det är ju sista dagen för ansökningar men det gick rätt lätt att göra via webben. Hade egentligen inte för avsikt att studera nästa termin heller, men det är smidigt att kunna ta tag i det när som eftersom kursen är helt internetbaserad och endast 25%.
__________

Powerwalk, därefter spaghetti och köttbullar.
__________

Mats har nu fått upp armeringsmattan på planket som spaljé till rosorna.






...och här en rugge vackra tulpaner:











__________

Sommer på tv. 2:a kvällen på raken vi såg film på temat Alzeimer...
__________

Charlie har idag tappat två framtänder. Verkar ha feber varm om nos och tassar (kanske som med barn?)
__________

Inga kommentarer: