Bloggintresserade

fredag 17 april 2009

Fredag

... nu väntar jag på en somlig dag... så länge jobbar jag på att den ska bli det...



På framsidan har vi ett hav av dessa underbart vackra vildtulpaner som slår ut i solen.

Godmorgon på er allesamman! Sovit gott? Det har vi... och det är fredag! På fredagar åker jag med Mats till jobbet och sparar på så vis en hel del tid... redan sol och blå himmel... På menyn ikväll färdigpizza. Vi har redan bestämt oss för att köra på ledighetstecknet idag...

Idag åker Eva-Katrine till syrran i Malmö. De ska spendera Weekenden tillsammans. Hela "helgen ledig" från oss och den lille killen. De har blivit som ler och långhalm så det blir nog konstigt... och jag har blivit bortsskämd med att ha någon att prata med och göra saker tillsammans med.

Först på jobb idag, sånär som på städ.

Ann: " Soligt!
Idag hushållssysslor med tvätta sänglinne, bädda rent och vi skall byta tjocka duntäcken till våra tunnare sommartäcken kom vi överens om igår. En promenad med snabeldraken, annan tvätt, laga lasagnette och plock. Maken ledig och åker med likaledes lediga syskon och svärmor till ett stenhuggeri för att välja gravsten idag nu på förmiddagen.
 
Solsken på dig!"
__________

Se gårdagen angående murklor!
__________

Slutade tidigt redan 11 idag... en timme tills bussen, men hann lagom in på Domus en vända för att fylla på i förrådet. Kattmat, fil och gick igenom veckans erbjudanden. Jättefin fläskfärs för 29 pix, tänkte blanda med just blandfärs 39. Köttfärslimpa frestar.


Kunde inte motstå en vinröd orkidé tyckte att det kunde kännas lite uppmuntrande med en blomma på bordet idag, 129 kr inte det värsta för just en orkidé!



Jag tänker om ni kollar riktigt noga ser ni åtmintone den ena av två utväxter på stänglarna!

__________

Kalle har inköpt vars en Nål för världens barn till hela familjen. Som han sa; för att dra sitt strå till stacken.
__________

Charlie har idag tappat ännu en tand, men verkar åtminstone inte ha någon feber denna gången. Blev heldeppig en stund efter Eva-Katrine hade gett sig av, låg med nosen inne i hennes ena sko...
__________

... tills jag tog fram kopplet och resolut tog med honom på en tur ner till, utmed och från havet (1½ timme). Nu sover han som en stock vid mina fötter i arbetsrummet.

Kul för man träffar verkligen mycket trevligt folk på vägen. Ett par som var på tur med motorcykeln från Bromölla nere vid Bryggan. De prisade stranden och kusten hela vägen ner till Kivik. De hade efter att barnen blivit stora bytt ut husvagnen och åter köpt sig en motorcykel. Tog sig nu titt som tätt en tur på det här hållet.

__________

En tvåtimmarslur även idag. Vaknade när Mats kom hem från jobb. Nu är Charlie och Mats nere och hämtar Pizza och jag dukar mys!
__________

Inga kommentarer: