Bloggintresserade

tisdag 21 april 2009

Soltisdag

... ja, sol redan på morgonen. Uppe tidigt men börjar senare idag. Det är ju långtisdag på jobb. Himlen blå och har nu läst ditt mejl på morgonen Louise! Lika glada blev vi för att höra av er, som ni blev för att höra från Åhus. Då var det som jag trodde något hände under processen med mejlet före. Det var när Charlie hade dubblat sin vikt från hämtningstillfället (5 kg), närmare bestämt den 3/4 (10 kg).

Kul även för oss att höra att det går bra med alla valparna i kullen. Rätt intressant info det här att fler är bitiga och älskar att bära på saker. Att det är sådant besvär med tänderna kanske är ett släktdrag för vi kan inte minnas att det varit så jobbigt för våra andra 3 hundar. Men man glömmer en del så fort. Ni har ju band med valparna som måste vara svårt att bara så där klippa av (så särskilt kul måste det vara för er).

"Det är så roligt att se hur olika Ebba och Alice är, Ebba är det mycket mer fart i och hon är alltid glad och går runt och viftar på sin svans. Ebba biter mycket på saker och älskar att bära på pinnar :) "

Alice=mor, Ebba=syster

Ni ska se att ni hittar er "drömkåk på alla sätt" så småningom. Klokt, tänker jag att invänta rätt tillfälle! Och visst jag håller absolut med dig i som du säger;

"Nej tyvärr bli det inte alltid som man har tänkt sig men det behöver ju inte vara något negativt".

Men visst är det så att även om förnuftet är inblandat så skenar ibland otålet iväg med en. Allra helst nu på våren när det känns kul att ha något eget i händerna... men med hundr är man aldrig sysslolös.

Samtidigt är det lite som när vi bestämde oss för att ta Charlie till oss. Man kunde gå där och suga på karamellen. Vänta och längta... med en sådan start kan det nästan bara gå på ett håll inte sant?

Ska skicka nya kort till dig... måste först botanisera i alla mappar för att välja ut! Och absolut, ni är så välkomna hem till oss. Det låter som om ni brukar ha vägarna ner till Skåne emellanåt. Nu ska jag hälsa Charlie från er och sen gå ett varv runt kvarteret med honom. Så är han färdigrastad när Eva-Katrine tar över.
__________

Ann: "Mulen morgon och blåst, känns ovanligt. Mulenheten ser skör ut, så jag hoppas det spricker upp framåt dagen som prognosen visar.
 
Nu vaknade husintressören i mig... jag ser inget valmat tak på höger sida av vägen... men jag ser delvis ett på vänster sida med takkupa lite skymd av en vindpinad tall... Så spännande följa din väg!"
__________

Idag ska ni få se en rad japanska körsbärsträd bakom stadsbiblioteket. När man nu renoverade huset och målade om det varför inte tänka på att det finns färger där träden gör sig bättre till. Synd tycker jag!


_________
 
"... Javisst, så fina krispiga tulpaner! De trängs ute i rabatterna så många att det inte syns att jag knipsade en famn igår :-) Skulle gärna gett dig en bukett åsså :-) Då kanske jag fått gå med er powerwalk, skulle behövas och skulle vart så roligt! Njo, tyvärr svårare när man är alena att få ändan ur vagnen, där latmasken din (å min) parkerat :-)"

Ja så mycket tulpaner har då inte vi. Måste vara härligt att som kronan på verket kunna sätta in en bukett på bordet efter städning! Det sägs ju att det är tanken som räknas :-) så tack för tulpanerna!!!

... följa med på powerwalken hade du fått ändå. Absolut! Jag tror också att vi hade haft massor att prata om även om vi också har vårt forum här på bloggen. Å inte nog med att latmasken äter sig in, även tungsinnet får så lätt fäste om man inte har någon att prata med. Det är när det sociala behovet behöver näring.

__________

"...Blev lite glad igår, för nu har nässlorna börjat sticka upp, jag är lite galen i nässelsoppa nämligen och har längtat efter den ultimata vårmåltiden/vitaminkicken :D"

Mmm.. vad sugen jag blir på Nällesoppa med kokta ägghalvor i, det har jag inte ätit sedan farmor levde. Farmor ja, tänk på söndag skulle hon ha blivit 105 år. Nu är det nio år sedan både hon och svärmor dog med bara några veckors mellanrum. Tänk vad tiden går...

"... Hälsa busen Charlie och förståndiga Olivia och ha bra långdag, själv är jag kallad till Af i stan idag".
__________

Allt som allt blev det 1 ½ timme i ensamhet för djuren idag. Endastett par skosnören på Eva-Kartines gångskor som hade smakat herrn. Nu väntar Powergången hitta inget annat snöre fick ta andra skor. För små men det "GICK" märk ordvalet spm sagt. Ska du med Ann? Eller du hoppar?


Yes nu har första lotten anlänt från B-M ... Hoppas du vinner står det och det gör vi oxå; sparar skrapet tills ikväll. Kan avslöja att det blev nit, tyvärr! Men det var roiigt så länge det varade! Ikväll ska Mats och kolla om det kan vara något för honom att träna. Kalle har tingat tv:n för att se Arsenal in action. Själv är jag rätt pömsig efter dagen och det tog riktigt skruv nu efter pytten, det stekta ägget och rödbetorna.

Hörs vi inte mer idag så får det bli imöra. 

Inga kommentarer: