Bloggintresserade

söndag 10 januari 2010

SÖNDAG och idag sjunger vi ut julen

Ann: "Mulet och endast -2,5C denna morgon!

Vattnet frös inne hos hyresgästerna på nedervåningen igår, fläkt ditsatt men det har inte tinat än denna morgon varför de tre hyresvärdarna måste försöka fixa detta på nåt vis, uffa!"

Hu vale vilket elände. Hoppas att ni har fått ordning på eländet nu. Kalles varmvattenberedare fungerar dåligt så Mats och han har varit och kollat på en ny.

**********

Som hastigast; här städar vi ut julen återkommer! Det har varit en aktiv städtag utan tid för bloggande. Julen nu på vinden i väntan på nästa jul.

Arbetsrummet (dator) nu kombinerat med syrum börjar ta form... oj vad bra det blir, men en del kvar fortfarande. Bla måste hyllor kapas för att passa; "skräddarsys" med andra ord ;-). På ditt rum Eva-Katrine blir det annan lösning för vi var tvungna att ta hela hörnan av dina Ingohyllor till syhörnan. Kanske en Billyhylla... tror den finns i bok så passar den till sängen. Aningen stökigt nu med böcker på golvet... men det blir nog oxå bra. Skåpen är ju städade och du behöver inte vara rädd för att jag öppnat dina dagböcker.

En vända på skjutfältet har vi allt hunnit med. Då var det sol ... och så vackert till den vita snön. Charlie sprang runt som en tosing så nu har han mest vilat och vi kunnat fortsätta rumstrera härinne.

Så kul det ska bli Eva-Katrine att åka till Stockholm i början av juni ... helt fantastiskt att få gå på Whitneys Sverigekonsert med mina båda döttrar. Och vad kul vi ska ha på 3 man hand!

Whitney startar sin turné i Manchester i april fortsätter till bla Schwitz och Belgien och den 8 juni kommer hon till Globen i Stockholm... och vi är på plats!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Väntar å¨lite mer nu efter att ni städat ut julen...:)

du måste ju skriva om Whitney..

Puss och kram eva

Anonym sa...

Ja vi ska ha det otroligt roligt :) haha....Jag längtar sönder. Hon är ju min stora idol genom tiderna. Kommer ihåg när jag var 6 år och fick min första skiva :)

Lilla gubben...ja han njuter nog verkligen av snön. Själv är jag trött på den. Det slutar ju aldrig att snöa här och is på trottoarerna är det....bläää :)

Du får göra vad du vill med mitt rum, utom att slänga min säng, för den är den skönaste som finns. :)

Hoppas att ni har det mysigt. Jag ska nog lägga mig i sängen och se en film snart tror jag.

Puss och kram eva

Ingelapingela sa...

Det ska bli bra med ditt rum... tom. bättre! Försöker att inte ändra för mycket för jag vet ju att du inte tycker så mycket om förändringar ;-)

Whitney ska bli så häftigt jag minns hopprepet, så din första mic och din första sångtävling i parken. Då var du inte gammal!

Men vad nu? Du har ju alltid sagt att du älskar vintern och att pälsa på dig. Vad har hänt?

Vi tyar nog inte med tv ikväll efter allt stök. Långt ifrån klara men börjar ändå se en ljusning.

Kram mamma