Bloggintresserade

fredag 15 januari 2010

FREDAG

... är det idag som ett par zoombies har vi nu gjort oss redo för att möta dagen.


Så här underbart väder bjöd moder jord på igår... vi får väl se hur det blir idag.
Kvällens meny planerad; Mats tar med Pizzeria pizza hem. Idag ska vi bara njuta och vara med Charlie.


Himlen skiftar redan i rosa noterar vi på vägen in till Kristianstad. Silhuetten av Norra Åsums kyrktorn framträder så vackert emot den vackra himlen idag.Ann: "Hej! Kallare igen, -9,8C och stjärnklart denna morgon. Fina ljusa vinterbilder du visa igår, vi hade också krispig, blå himmel och solsken och fick därför en sanslöst vacker solnedgång".


Lite senare på morgonen på plats på jobb, i ett ännu tyst arbetsrum. Varmt och instängt. Passar på att byta luft härinne och hör samtidigt hur fåglarna kvittrar i trädet här utanför.

Inte utan att man kan få något lite av vårkänsla, och egentligen kände jag redan igår en positiv annorlundakänsla :-)

"... Javisst samma här, sa till maken redan i fredags förra veckan att lyssna på fågelsången åt vårhållet när vi parkerade bilen mitt inne i stan! Visst har du också märkt hur ljusare morgorna och eftermiddagarna är, wonderbar! "

Visst ljuset det första vårtecknet ute.

**********

"... Hoppas mammas köttfärssoppa mättade er gott!"


Ja viss gjorde den och lika god som då vi hade den senast!

**********

På tal om mat...Ann: "Då solrosfrön är slut testar vi "oljedränkta havregryn" enligt gårdagens tidningsartikel om att mata fåglarna i vintertid".

Tala om hur det fungerar så vi andra vet! Säkert är de glada för mat oavsett, solrosfrön är ju feta och nu blir havregrynen det!**********

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va fint du skrivit. Kunde verkligen känna det som att jag var på plats. Vad gott med pizza ikväll, ska kalle jobba eller?

Ja ni får väl ha lite svettbågar/ chips också ikväll kanske till Let´s dance :) haha.

Jag ska försöka sälja järnet nu och sen så hem och njuta av helg. Men sen blir det ju bröllopsmässa i Norrköping hela söndagen.


Hoppas att dagen blir super idag på jobbet :)

Puss och kram eva

Ingela sa...

Hej lilla fia!

Äntligen hemma i reality. Det har varit en lång vecka... och så ska du med jobb även på söndag. Fast kanske lite kul mä...

Kram mamma

Anonym sa...

Nja vi får väl se om det blir kul, är lite trött. Men ska ha en riktig film och mys dag imorgon har jag och erik bokat in :)

Kram

Anonym sa...

Mycket bra låt. Älskar melissa horn...

Nu lets dance... Puss och kram--hoppas att pizzan smakade.

Lillmuppen :)

Stjärnor & Champagne sa...

Har precis skänkt pengar till Haiti. Vad hemskt det är.....Vad roligt för dig att du fick en Om. Jag hoppas givetvis att jag får tag i min men just nu när man tänker på Haiti så känns det löjligt.
Ha det gott...

Kram Anne