Bloggintresserade

lördag 2 januari 2010

En vanlig dag

Ann: "Mörk morgon med -8,2C och det snöar lite grann minsann!
__________

... Vad felas din dator?"

Vad jag vet inget på C-disken går att komma åt, men du jag vill inte tänka på det förrän jag vet något mer! Så nu har vi varit nere hos ortens Kenza (data), som med början på måndag ska se vad han kan göra. Han har fått dit även din gamla dator från vinden Per-Olof skulle undersöka om han kunde göra något för att även rädda dina bilder på den... och sen se om han på någotvis kunde formatera och lagra diskarna i samma låda. Och varför ha utrymmen lagrade med sådant som inte används. Så nu har vi gjort vad vi kan nu ligger hoppet men inte bollen hos oss.
__________

"... Idag lite vardaglig promenad med snabeldraken, maken fälla träd vid frusen tjärn, jag laga middag och vi är bjudna på eftermiddagskaffe med hans släkt på stort säteri där mangårdsbyggnaden är från 1640-talet där kusin bor med familj, i hallen står en riddarrustning och skapar stämning direkt när man kommer in :-)

Snöflinga!"
__________

Endast frost på marken i Åhus, -4 grader. Kul att få ett nafs på din dag... spänd på att höra mer och kanske få se en rustning :-) Hade vatt häftigt ;)

Vi själva då? En vända om staden för att på rea investera i ett par träningsskor till Mats. Tennisen väntar, för sen har han hela kittet och ingen plats för undanflykter! En runda inom RUSTA bara för att konstatera att vi inte hitta något idag heller mer än en väggkalender för nya året 2010 (tjugohundratio). Öppnade den i bilen och njöt av bilderna läste på januari

Passerade och stannade på Solhaga inspirerade av att solen sken.


Helt underbara stora och vita orkidéerEgentligen tänkte vi handla en bukett vårtulpaner... men 89 kronor för en liten bukett (10st) dessutom bara rosa och lilasvarta...... istället gick vi därifrån med en Ardise "korallenbär" till halva priset dvs. 74.50 kr samt en minicyklamen för 14 kr. Däremot gick vi ett par vändor och bara tog in med ögon och näsa... Gillar jag HÖGANÄSKRUS? JA!

Det blev tulpaner (vita och aprikos) i ortens butik. Jag har snittat dem och satt dem i bara lite vatten som du sa Maria, så de inte växer en massa i vasen.__________

Operation garagerens har startat nödvändigt med tanke på att vi nödgas bygga om taket. Mycket att sortera en del kommer att packas om annat gå till Lions och en del till tippen.

Ikväll tänker vi då inte missa "Stjärnorna på slottet" inte heller "Olyckssfågeln" Camilla Läckbergs bok som miniserie.WOW tack Ann! Så vackert! Har aldrig sett något liknande; ett ljus som skiftar färg hela tiden.
http://www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryId=42881&productId=246322&sellingflag=Prediction&ST=Predictor%20-%20random&pos=Predictor%20-%20random%20-%20Pos%201

9 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Tusen tack för din rara kommentar!

Vilken underbar liten charlie ni har också!
skicka en grattispuss till ettåringen från mig!

Kram

Flisan

Anonym sa...

Nu har jag och Madde bokat en resa till Korfu i Maj. Kul va? Har ni några bra resetips eller? Puss

Anonym sa...

saknar er familjen....

Gött med lite shopping :) Det behövdes kanske ett par nya skor, se till att inte charlie äter upp dem :)

Jasså anna ska till Korfu. Illa. Trodde att vi skulle ut och resa, men nej. illa :)

Puss och kram eva

(fina blommor)

Ingelapingela sa...

Hej på er flickor låter härligt att ut och resa.Korfu är en fin ö visst kan vi tipsa om schyssta ställen eller hur Eva-Katrine?
Shoppingen tog si så där 10 minuter, in och ut på Intersport ;)

Ja, nu har pappa skor så det räcker. Med träningsskor finns inga hinder längre...

Anonym sa...

Men lilla syster där, jag har nog en resa på lager till dig oxå ska du se! Va sägs om på semestern i juli?

Anonym sa...

http://2.bp.blogspot.com/_Z2RZ1nANNeg/Sz9hUMA4DbI/AAAAAAAAH78/YuXN_hVPIVs/s1600-h/DSC00663.JPG

Precis sådan som jag har här i fönstret :-) Maken fick i oktober 2008 har blommat ytterligare tre gånger sedan dess, långa omgångar och fint värre :-)

Ann

Anonym sa...

Den där resan i juli ser vi fram emot hela familjen. Klart att vi inte kan skippa den. Något "hett" att drömma om och på olika sätt förereda sig inför!

Välkommen LillaFlisan in till mig, tack för komplimangen vad gäller vårt lilla barn.

Ingela som har ännu en kommentar på ditt eget place.

Anonym sa...

Va fina ljus mamma :)

Ja klart en liten 30 års trip i juli :)

Sen kanske något i höst/ vinter innan ni sen ska till Thailand...haha :)

Puss och kram nu ska jag snart åka skridskor igen

Ingelapingela sa...

Vad sugen jag blir älskar att åka skridskor och hade ju förberett mina för åk i december men så ville ju inte lill-Erik. Synd! Men det får bli en annan gång. Kanske kan jag locka med pappa en dag :-?