Bloggintresserade

söndag 17 januari 2010

SÖNDAG

Godmorgon mina vänner! Visst jag är här men tangentbordet har inte svarat förrän nu. Donas på hyllorna i handarbetshörnan. Samlalådorna från igår kom väl till pass. I eftermiddag har de öppet på BYGG och DESIGN så då tar vi oss an anslagstavlan. Egentligen har Mats varit uppe en vända men släpet var upptaget... så bara hoppas på att det blir ledigt för oss idag.

Ann (10.56): "Usb-platta? Låter spännande, vad är nu det Pinglon, berätta?

:-D Haha OSB-byggplatta ska det vara så klart... allt detta med datorer och annat som cirkulerar i knoppen :-D Klart ska jag presentera foton vad det lider. Inte mycket att visa än... mest plock på schemat ännu. Ser fram emot många kreativa stunder framöver på min kammare :-)

Här USB på OSB


"... Är din gamla stationära dator helt fixad nu, allt material räddat?
Vad gäller datorn återkommer även till den, en del ska ligga på just två USB-minnen. Har inte kollat än men det viktigaste är förhoppningsvis på plats.






"... Kanske får man se lite bilder från syhörnan där mer arbete gjorts, om man ber snällt... Pliiiiis...?"




Snart ja! Så länge en bild på utsidan av Siden, sammet, trasa- boken.













Så kan man ta tillvara en gammal skinnjacka och sy om till en absolut inbjudande modell!!!



**********




Ja, då så har väl du Eva-Katrine gett dig av till bröllopsmässan... vi kan ju hoppas på att få se något smakprov därifrån.

Låter nära och bra att det är en mässa i Malmö helgen den 5-7 februari. Det ser vi fram emot!







Ann, jag saknar dig idag, det har väl inte hänt något?



**********
Klart vi planerar en vända till havet nu när vi är lediga. Bara det inte är lika rått som igår sa Mats som tog rundan själv med Charlie under gårdagen.



Ann: "Idag har vi ett par mulna minus men en himla blåst om upp till 8,5 m/s, hua!









... Vi var bl a hos pappa igår,










... följt av några inköp, denna gång höll vi oss mest i Nordstan och åt middag ute, fick mig sen ett par solfjäderspalmer från Ikea Kållered till sovrummet, hoppas de tål att bo hos mig :-)".

Så hemtrevligt. Kållered visst var det där du bodde Eva-Katrine med utsikt över IKEA under dina studier?

**********


... Kan rapportera att fågelmaten är slut både i och runt fågelbordet idag, resterna av tidigare solrosfrön samt de oljedränkta havregrynen har gått åt, kvar finns bara lite av talgbollar och smör i hängare, även sista delen av ett vitkålshuvud är slut som jag hoppas Hare Skutt mumsat på.


**********

... Haft kökstjänst med fixa undan efter gårdagkvällens mumsiga potatispizza, disk, baka bröd, starta tvättmaskin. Maken tvättat fordon och nu skall vi iväg och inhandla solrosfrön för nu har ju t o m havregrynen har tagit slut här i skåpen :-)...


... Vad blir det för mat? Jo, kycklingfilé i currysås med ris följt av fruktsallad och ikväll håndpillede rejer till räkmackor med hemlagad majonäs på nybakt bröd var'e tänkt. Vad bjuds hos er tro."



Idag serveras kotletter med sås och pära i Paradiset.


**********

Välkommen som följare Elisabeth!
Haha... Hur lyckades jag med att lägga mig som följare på min egen blogg? Inte vidare teknisk med andra ord. Nu kan jag inte plocka bort mig igen. Tanken var att placera mig som följare på din Elisabeth...

**********

Så nu har Mats och jag oxå skickat en peng för bidrag till akuthjälp HAITI samt utmanat våra barn att göra detsamma. Det är ju så lite man kan göra i detta kaotiska men att ändå göra något...

http://www.redcross.se/

2 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Ja,ja man blir lite snurrig ibland när man sitter vid datorn.du vet det kan hända även den bästa;-)
Elisabeth

Anonym sa...

Jag sms:ade min Haiti-katastrofgåva. Ann