Bloggintresserade

fredag 13 februari 2009

Tveksam solfredag

... och sista dagen på jobb före sportlovet...
Bloggen har legat i träda pga att den har varit oåtkomlig under dagen. Annars ljust redan klockan 7 här. Antar att snön gör sitt till och så är ju månen fortsatt ganska full. Imorse gav vi oss av något senare för Mats skulle till Osby på morgonen.

Ann (7.04): "Mörkt ute än så länge. Hela -8,2C ute brrr! (skrev fel igår, skulle vara -3,6C)
__________


  
I brist på eget jobb, fick maken med sig hembakta äppelhjärtan till sitt jobb idag, som uppvärmning till Alla Hjärtans Dag imorgon :-)

Oj vad goda de ser ut och är i fantasin. Min tog jag till fmfikat. Mmmm...

__________

"Gick till köket och fyllde på kaffet, kikade ut genom glasdörren ner mot sjön medans koppen fylldes på... så vackert! Solen klättrar upp på isblå himmel, mot horisonten på andra sidan sjön är himlen blå-grå-vit i skikt, solljuset får snön att glittra... Tog bilder med mobilen men den kan inte göra utsikten rättvisa på långa vägar".

Man tackar för den illustrativa mobilfilmen. Qul för mig!

Qul för dig/er: "Fått besked att tvättmaskinen inte lagas, utan byts ut till en ny :-) Det känns rätt bra... Har jag logisk tur får jag en helt svart maskin i byte, min av äldre årsmodell svart-grå och vi hade tänkt lacka sidorna svarta... Kanske inte så stor chans att de har äldre modellen ny stående för garantibyteleverans... vi får se, förmodligen nästa vecka.
 
Soligt värre! Tvättar, har chili con carne på G och skall byta sänglinne, gå ett varv med snabeldraken, så svejs!
... Snart dags för kökstjänst, bra, får tiden att gå. M slutar tidigare fredagar, så vi äter ihop, sen skall jag med ut och hjälpa till att få in ett par pallar ved till pannrummet".


__________


I Åhus soligt och ljust idag. Bilden från gårdagen!

Eva-Katrine har precis tagit en tur till stan. Själv inväntar jag dagens avsnitt av em House.



Ikväll blir det Pizza i Paradiset och nu skymmer det på när klockan är 17.30.
Lets dance ikväll...

Inga kommentarer: