Bloggintresserade

söndag 15 februari 2009

Söndag blir SUNday

Godmorgon... Rätt tidigt, tyst, Mats sover och Eva-Katrine lär nog sova ett bra tag än. Det blev sent innan hon kom hem i natt, eller kanske det inte var natt längre.

Jag har nu skrivit några rader under gårdagens inlägg under din domherreflicka Ann. Jag ser fram emot kommentarer med egna erfarenheter eller andra synpunkter.

Ute också rätt ljust... när jag kryper ner en liten stund till...Zzz
__________

Ann (8.24); "Idag vaknade vi till -14,7C, solen har anlänt och en annan domherreflicka satt på sargen till fågelhuset och mumsade solrosfrön, vitkålshuvudet på backen såg orört ut så Harskutt har nog inte varit här.
 
Fiskmiddag idag sen promenad och i eftermiddag styrelsesammanträde med vägföreningen kl 16.
__________

Sol även i Åhus. Kalle kom hem på morgonen från Danmark där han kört kunder till Kastrup med nya frallor.
---
Jätteglad för din skull Irene! Hör att du hade en mycket positiv Alla hjärtans dag! Tänker hur väl det tangerar just det jag syftade på tidigare imorse när jag reflekterade runt gårdagens domherreinlägg. Återkommer för nu har min mobil lagt av. Hann precis få iväg ett kort SMS till dig!

Nytt under gårdagens inlägg!
__________

Landade precis till vid datorn och såg kopian till din vackra saltkupa Ann nu till salu på Tradera.
__________

Annars lite pyssel av förberedelser till Charlies ankomst i Paradiset. Lösa sladdar som behöver fästas etc. Och nu har jag hängt upp min andtavla och ändrat placering på Mats vinst från när han var med i Danogips Konstlotteri.
__________

...Också sett hela reprisen av Lets dance så nu håller jag också med om att Morgan är otrolig. Han beter sig på dansgolvet så det ser ut som om han inte har gjort annat än dansat.
__________

Nyss hemkomna efter en tur på runt en timma. Så härligt! Men det gäller att hålla tungan rätt i mun, för det är då rejält halt på vägarna.

Så nu har vi även inmundigat tacos 15.45. Det satt fint. Två mål blev ett idag.

På kvällen såg vi en rätt bra triller; Copycat. Där handlingen gick ut på att mördaren kopierade gamla mord och alltså upprepade dessa återigen till realitet. Det resulterade i ett arbete med att lägga puzzel och jobba ikapp med tiden.

Inga kommentarer: