Bloggintresserade

torsdag 5 februari 2009

Torsdag

Godmorgon. Ja idag har det då gått i ett på morgonen... Hörde direkt hur dropparna slog emot fönsterblecket direkt vid uppvaknandet. En slabbig bilfärd till stan. Sedan i Kristianstad har regnet övergått i snö, vi får väl se om det lägger sig eller om det direkt smälter bort. Telefonen har gått varm hela morgonen, snack med elever. Nu är det dags för dagens lektioner.

Ann: "Igår kväll kom ett litet tunt lager snö. Det ligger kvar denna morgon. Ser ut som om det kan spädas på med mer snö kommande dagarna enligt prognosen.
__________
 
... Tänkte åka till en stor second hand butik med mamma i em, en tre mil cirkus härifrån, men hon har visst tid hos kiropraktor i em, så vi får se.

Anns kommentar härunder: "Det snöar konstant och har tjocknat så jag å mamma har ställt in dagens bilutflykt, så kan det gå!"
__________
 
... Proviantera lite idag, bl a rotfrukter á 3 och 3,90 kr/kg. Sopptorsdag på dig :-)"
---
Blev själv sugen på spenatsoppa med ägghalvor när jag läste morgontidningen... dagens mattips inkl. två kycklingfiléer till 4 pers

...men det blev bakpotatis och gubbröra i Åhus. Kalle hade varit och handlat och tänkte stå för maten kommande dagar... dyrt att handla sa han...

Ann: Kom bra med snö igår fram till efter lunch, kanske en halvdecimeter.

Provianterade bl a rotfrukter och det var halt ute på vägarna minsann, var först inne på Netto, tänkte se om kanske Alla Hjärtans Dag varor fanns kvar för ovanlighetens skull... (trött på den affären) och jo (!?!) det blev två par strumpor, ena paret med text älskling och en presentpappersbag med Valentinhjärtan,

... utfarten från parkeringen sluttar lite lite neråt... mycket nog för att jag med nya friska dubbdäck skulle glida ljudlöst i slow motion framåt i tjock nysnö... tur nog är den lilla korsande vägen inte vidare trafikerad och det var precis vid affärers öppningstid så rätt tomt och heller inte plogat, så otäckt men det gick bra fick stopp på bilen med hjälp av motsatta sidans trottoar. Man var rätt stel i varje korsning och rondell sen att motsatta bilarna skulle/skulle inte få stopp på dom :-) Hem kom jag och bilen hela och välbehållna och med Noblesse Hjärtchoklad till presentpåsen till maken nästa helg fixad :-)".
 
__________

Själv kom jag nyss hem känner inte för att skriva, inte något annat heller. "Än så går det upp och än så går det ner", som svärmor brukade säga. Så dumt jag tyckte det lät en gång men jag börjar hålla med henne!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det snöar konstant och har tjocknat så jag å mamma har ställt in dagens bilutflykt, så kan det gå!