Bloggintresserade

tisdag 24 februari 2009

Grattis

Kalle på din alldeles egna dag! Vi ses i em. Ha nu en skön dag så får vi se vad som väntar ikväll! En liten smörgåstårta kan det passa herrn? Sång och presenter låter också vänta på sig för du valde ju bort skön duett på morgonkulan. Kan tänka att det väntar någon aktivitet med gänget senare... kanske bowling? Mats och jag har planerat en promenad innan kvällens House.


Tänk en ljuvlig skogsdunge full med blå- och vitsippor. Nu är det väl inte alltför länge till. Det vackra kortet är från din gudmor Gunborg... som gärna vill att du kommer Till henne Kalle när du är på uppdrag i Hässleholm.



Mera blommor från mormor Solbritt och Tommie











Ann: "Semlegrattis till Kalle :-)"

Grattisönskingar även från Irene och Jonas: "Vi måste ju bla köpa semlor, här uppe kör man ju med fettisdagen, och den är idag. Ska ringa och reservera 3st 2 till Jonas och 1 till mig. Då får vi oxå en promenad :D"

Jeanette: "Ett STORT VARMT GRATTIS Kalle, på din dag idag! Hoppas den blir underbar!Grattis kram moster Jeanette"

Det här ska föreställa mormor och morfar som kommer på besök...

Eva-Katrine (21.48): "Jaha kalle fyller år idag... trevligt. Har han fått någon god mat och efterrätt? Hoppas att ni alla har det trevligt där hemma. Får lite hemlängtan... "

Tror nog att han var rätt nöjd med att bli uppvaktad lagom mycket. Ett par paketer joggingoverall och Winnerbäckskiva. Sedan festade vi på smörgåstårta.

Sedan lekte Karl-Mikael med Olivia så att hon skuttade runt krumbuktad på golvet i vardagsrummet helt vild var hon, sprudlande glad jagade sin rullpingla och skinnet som attackerade henne...

"... Gissar att ni sitter och tittar på House nu. Jag har precis köpt ett internet kort, tänkte uppdatera mig lite över vad som hänt hemma".

Mats kolla på fotboll på tvn i vardagsrummet medan jag la mig för att se House i sovrummet... som vanligt somna jag istället i ryggläge. Så var det med det!
__________

På morgonen (7.15). Nu på jobb. Oj vad ljust idag! Tänkte inte så mycket på det igår, mest noterar man ju förändringar när allt varit "som vanligt". Annars mesta snön väck ligger endast lite fläckvis kvar. Tänker att det är dags att heja fram våren.



... När Mats fyllde 0:a förra våren var vi ju i Madrid hela klanen Persson. Tänk det var inte mer än i månadsskiftet februari-mars och första kvällen satt vi ute och åt på restaurang klockan 10 på kvällen...


... och på dagen riktigt skönt!









__________

Ann: "-9,2C och solsken såhär dags!
 
Tyvärr, vi har inte filmkanalerna (canal + drama) längre, dom fria 18 dagarna tog slut förförra fredagen, nu är det bara familjepaketets kanaler och webbTV som gäller för oss. Vi hade ingen "lucka" i tv-tittandet igår :-) direkt efter besök hos svärfar hem till kvällsmat och matprogrammet Halvåtta hos mig, följt av Simon & Tomas design och avslutade kvällen med CSI New York. Hade velat se nya danska bakprogrammet, men får ta gårdagens program som repris eller webbtv.
 
Svärfar sakteliga bättre, lunginflammationen hävd, nu fortsätter de med vätskedrivande mot hjärtsvikten, och han har inte fått igång magen än, var första gången och duscha igår.
 
Handla mat idag på min dagordning. Svejs!"
__________

Irene: "... blir ni med valp på fredag sen? Han är ju så söt. Önskar jag kunde komma till dig nu..."

Yes på fredag bär det av till Kalmar. Kan undras om de har berättat det för honom än?

Ja men vi räknar med att du kommer när värmen riktigt har kommit.
Vilket glassigt väder i Kristianstad och Åhus. Solen skiner just nu från en klarblå himmel... och jag är ledig nu... Yes!
 
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Semlegrattis till Kalle :-)


Ann

Jeanette... sa...

Ett STORT VARMT GRATTIS Kalle, på din dag idag! Hoppas den blir underbar!
Grattis kram moster Jeanette