Bloggintresserade

söndag 22 mars 2009

Gråsöndag

Ann (8.19): "Det blev en solig och varm dag igår minsann! Allt utom färdiga byxor uträttat.
 
Grådaskig morgonhimmel än så länge idag, Fågelkvitter. Idag har jag middag för familjen, vi blir sju runt bordet och det serveras Kasslers frestelse, bönmix och sallad och hembakt bröd och knäckebröd följt av krispig äppelkaka och kaffe följt av långpromenad, sen blir det kaffe och våffla uppe hos svägerskan och därefter gudstjänst i kyrkan kl 18 med åminnelse av svärfar...
 
Kvitter!"

Hoppas att ni trots allt får en fin dag tillsammans. Där ni efteråt känner att ni på någotvis "knyter ihop påsen". Ett positivt minne att ha med vidare i livet!
__________

Nästan osynlig sol igår... sol fram och tillbaka idag under arla morgonen... nu grått och frukostdax... Nytt franska som Mats och Charlie fixat medan jag bäddade. Kaffe och "kvällstidning" med bilaga LEVA & BO på morgonkvisten. Mycket matnyttigt i bilagan idag och visst är det så att det är frestande att dona i trädgården, särskilt nu när mycket av ris och gamla växtrester är borta.

Besöket på EKO lär gå av stapeln idag. Ska försöka "renovera" stora korgen överst på kabelvindetornet först. Få se hur... Hmm...

Taxibilen står på uppfarten så Karl-Mikael har kommit väl hem... Eva-Katrine ligger i sin säng... hon var med en "gammal" kompis igår... kanske skulle man kunna säga som Mats brukar säga om Charlie "Fullt ös... medvetslös".
__________



Så nu anlände precis ett foto från Värnamo. Skulle tro att det är du Ann som sitter bakom maskinen i full fart med dina byxslag.














__________

Hemma igen efter ett besök på EKO. Klockan har hunnit bli nära 13. Tyvärr inget härligt väder här idag heller, men vi får väl ändå bege oss ut efter kaffet. Hem kom vi med penséor och en minipåsklilja till arragemanget. Men glömde säcken med jord hur det nu var möjligt. Egentligen föredrar vi KRABjorden så kanske det får anstå tills vi fått hem någon säck med krutjord.





Tog ett foto när Charlie låg i sin hundbur få se sedan hur det blev. Ser lika uttråkad ut som han förmodligen kände sig. Men mjukispipankan han fick gillade han. ´Som vanligt en massa som stannar till och talar om hur söt man är, men det här blir inte roligare för det!´







__________

Hann som tur är hem till reprisen av Let´s dance. Ja, jag kommer också att sakna Morgan nästa vecka!
__________

Kallt ute och det blåser snålt. Charlie har busat som en tosing. Korgen på kabelvindorna klarar nog en säsong till med hjälp av grenarna runt, men den trillar sönder så fort man tittar på den.

Till sist ett foto på Charlie när han precis kommit in efter dagens utevistelse och är hejdlöst törstig... Ni ser det går knappt att fånga honom på kort han är inte stilla någon längre stund.



Ja visst har han vuxit(!) så mycket kan man iallafall se.

Anns kommentar härunder (7.30): "Ja jösses vad han växer!"
__________

Härligt att höra din röst Anna-Karin. Låter inte vidare kul att städa en söndagkväll men som du säger skönt att möta veckan och att ha det fint runt ikring sig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jösses vad han växer!