Bloggintresserade

måndag 9 mars 2009

Måndagsvandring



Idag är det Barbies födelsedag läste jag i bladet. Första Barbien kom ut 1959. Har tagit foto i mitt leksaksskåp på morgonen så det kommer nog på plats under dagen.

Charlie busig AB på morgonen väldeliga bekymmer med sina tänder för tillfället.

Eva-Katrine hade varit uppe till sent såg vi, för hela stora bordet i Vardagsrummet var fyllt med ritningar på klädesplagg. Skulle tro att hon fick en del att stå i när vi gav oss av.

Mäkta kallt på morgonen, men ljust och visst var det solen vi såg... tills vi kom till Rinkaby där väntade tät dimma som höll oss sällskap resten av vägen.

Ann: "Veckorna rusar på, så var det måndag igen, grå morgon, florsockret nästan borta ute och -1,5C.   Vad härligt att du har kvar en 60-talsblåsa, autentisk ;-), kanske en bild att visa oss som följer din blogg?"

Ska se om vi kan fixa det. Hade mina tankar redan igår att söka gamla gömmor och se om jag hitta något foto från min konfirmationstid. 1/4 konfirmation ( vårväder och om jag minns rätt knästrumpor ) och 2/4 jag tänker att året var 1969... då var det så mycket snö att far fick ut med sin grävare och ploga någon mil för att jag skulle kunna komma till kyrkan.



"... Och fina vårblomster. Fin söndag hos er hör jag :-) och lille snobben Charlies videosnutt på bloggen, goskul!"

Visst är det märkligt Irene att vi kontaktar varandra samtidigt för vilken tur i ordningen?! Telepati? Absolut det måste det vara! Tänk om min energi kunde räcka för att du skulle bli piggare! Om jag bara kunde, men vet inte hur jag ska bära mig åt... för att rensa tankarna så att energin når dig. Funderar vidare... BÖN? Det har jag gjort förr, dags att plocka fram de redskap som finns!

När jag kom hem forts. jag med lite skrivarbete och sedan promenerade Eva-Katrine, Charlie och jag ner till byn och bibblan. Rysligt kallt! Tänkte lämna en bok. Jag berättade för bibliotekarien att jag inte hunnit läsa ut den. Jag fickdå låna om den till april, så nu ska jag väl hinna! Har för tilfället inget läsflyt väntar och hoppas att det snart ska infinna sig igen...

... Valp... ja har man det så öppnar det verkligen upp för en mängd sociala kontakter. Det finns verkligen inte någon som kan motstå en liten söt valp. Kommentarer som "Åh vad söt den är", "får jag klappa den" "hur gammal är den", "vilken ras" inleder ideliga kontakter.

Charlie plågas av kli i tänderna och följdaktligen också omgivningen. Charlies viktökning dessa två veckor hos oss är 1,5 kg.

Så nu kom Kalle precis hem, han hade gått av sitt pass på taxi med nyheter. Robert Ashberg och Gert Fylking hade åkt i hans taxi. De var på 3-månaders vandring från Ystad till Harparanda. En vandring mot Cancer om denna kunde man även läsa i dagens blad. Kalles bidrag var att han drog sitt kort när de väl var framme hos Loffe.

Började titta på filmen "Troja"... fortsättning följer.

Inga kommentarer: