Bloggintresserade

tisdag 3 mars 2009

Långtisdag

God murning... sovmorgon bussen till stan går idag halv 9... Nu i all hast. Vi ska strax ut på runda runt kvarteret och så vill jag att den lille är trött när Karl-Mikael tar över. Svårt att sia något om väder. Halvfuktigt ingen snö kvar, ser rätt grått och trist ut.

Dagens citat i Bladet på temat; Leva livet- "De människor som får ut mest av livet är inte de som har levt ett sekel utan de som har levt varje minut" (Gabrielle Colette).

Ann:Grått, runt nollan och igår kom mer ny snö så barmarksfläckarna är borta och får kämpa sig fram igen. Tror det blir typ imorgon för det var nog mildväder på G då.
 
Jag ber herrskapet, allra helst Mats då, om ny videosnutt är ni snälla.....? Kolla först inställning på upplösning och ställ ner till lågt, och filma bara något/några ögonblick för vips blir det för stort :-) så kan ni nog skicka lite motion pictures på dig och Charlie till mig."

Synd för den snutt vi har på mobilen är rätt kul... har försökt trimma ner till små porttioner men vet knappt vad jag gör. Lovar försöka engagera mig i frågan imorgon då är min lediga dag och bättre tid till att experimentera. Ta en ny liten snutt på honom... Svårt att få honom att vara stilla så länge bara så att han fastnar. Sedan har vi det lilla problemet att skicka kvar...

Anns kommentar härunder: "Ha ha, där har du fördelen med videofilma, bara följ honom med handen/kameran :-)Only, try to keep it short"

Så länge nya stillbilder härunder...

Har glömt mobilen hemma på laddning idag 3 spännande SMS väntade vid hemkomst!
 
"... Idag på förmiddagen kommer ny tvättmaskin i garantiutbyte av den gamla (ett år)".

Äntligen hemma efter en lång dag. Klockan nu 18, men har varit ute med den lille en stund och lekt på gräset. Nu är han pömsig ligger med sitt lilla tuggben i sin korg alldeles själv inne i vardagsrummet. Börjar bli lite tuffare och är nu inte alls så beroende av att vi måste vara i samma rum som han.

Mats berättar att de har varit en svingsa ner på stranden. Inte alls populärt att åka bil, men bara att kämpa vidare...
 
På kvällen ugnsfalu i låda och potatismos. Mycket gott... lek med lillen... Bygglov... tänkt House men hann inte längre än till tanken så hade jag somnat.
 

1 kommentar:

Anonym sa...

"Svårt att få honom att vara stilla så länge bara så att han fastnar."

Ha ha, där har du fördelen med videofilma, bara följ honom med handen/kameran :-)

Only, try to keep it short