Bloggintresserade

söndag 8 mars 2009

Söndag vid havet

Godmorgon!

Ann: "Qul att 'Snälla, snälla...' fick plats i finalen Melodifestivalen :-)"

En sådan klänning liknande den Caroline bar igårkväll hade jag när jag konfirmerades på 60-talet (jag är ju lite av en hamster så jag har den kvar). Då kom Eva-Katrine på att jag ju faktiskt erbjudit henne den för ett par år sedan och att hon avböjde då. Nu ångrade hon sig och jag har gått bärsärkagång och hittat den.

Åh, tyckte Eva-Katrine och provade den. Jag var ju rätt tunn och yngre men kanske skulle jag kunna ändra den så att den passar. Då har jag en klänning som t.o.m är snyggare sa E-K!

... Tycker jag också om Snälla, snälla, snälla, vem vet kanske är det t.o.m den låt jag diggar allra bäst. Hon är en sådan sprudlande artist. Bara hon kan stå där mitt på scenen utan en massa rekvisita och ändå uppfylla den till fullo. Mats fick presentkort av mig på Åhléns till födelsedagen, hoppas och tror nog att han köper hennes nya cd som kommer ut i mitten av mars. Så kan jag ju också få vara med och njuta. Där finns, vet jag, några riktiga höjdarlåtar.
__________

  Vårblommor från vår trädgård __________

"... Himlen? Du vet... ingen förändring. Kom ett florsockertäcke med snö sent igår kväll, ligger faktiskt kvar denna morgon, ser ut som en pudrad kladdkaka typ :-) "

En beskrivning med plats för det positiva. Vem hade kommit på kladdkaka i sammanhanget mer än du!...

För oss i Paradiset vankades det kalkon med massor av tillbehör. Till efterrätt glass och halvtinade hallon... Sagolikt gott!

  Måste slå ett slag för gårdagkvällens maträtt, hitta i Expressens Allt Om Matavdelning för ett tag sen, en fullkomlig elvapoängare! ostvåfflor [ http://www.alltommat.se/recept?recipeid=7490 ]http://www.alltommat.se/recept?recipeid=7490  Om du fick kalkon kvar... kan du skicka doggybagen till mig, så gott :-)" Vet du vad, det var så gott att kalkonen precis räckte till 9 fullvuxna och 2 barn. Så inte ens en doggybag går att fylla...

__________

Runo: "HEJ! Vilken liten söt hund Charlie är. Han ä väl lite busig nu precis som barn kan vara".

Absolut, jättebusig och så i nästa sekund lägger han sig platt ner och sussar. Förresten kul att höra av dig Runo. Hur har ni det i grådasket?
__________

  Å tack för SÖT video på lille killen! Skulle kunna krama musten ur honom ser jag :-) Kul, för då kanske jag kan få en snutt då och då jag med :-) ...?"

Återkommer med anledning till tidigare misslyckade sändningar... :D . Anna-Karin provade också att skicka och misslyckades, så förbarmade sig Kalle och vet du vad han upptäckte?... våra upprepade "trial and error" berodde på att vi så klart valde att skicka till det nummer som var inlagt i kontakter... det visade sig vara ditt hemnummer och det är inte så lätt att skicka mms till hemtelefon... :DD

Ann: "Gapskratt! skicka mms till hemtelefon... :DD Jadu, bättre sent än aldrig ialla fall :-) "

__________

Så nu vankas frukost med nytt franskbröd, kokta ägg och diverse. Vi vill ju att barnen när de är hemma ska uppleva som att de ligger på hotell. Till frukosten tänker jag spisa Aftonbladets Äntligen hemmabilaga. (I senaste Coopbladet kuponger på gratis bilaga om man köper Aftonbladet). ...slutsålda men "vanlig" Bo Leva bilaga gott surrogat... och just idag några sidor med recept på olika Brownies... med florsockerspuder ovanpå...

__________

  Så nu har vi varit en vända vid havet Anna-Karin, Mats, Charlie och jag. Blåste snålt vill jag lova Charlie trivdes som "fisken i vattnet". Skönt åtminstone för oss 2 benta att komma in i värmen igen. På med kaffehurran och nu väntar vi på veckans Lets dance... Kändes inte riktigt rätt att Wahlgren åkte ut tycker jag, även om han just "idag" inte visade sin bästa sida.

__________

  Ann (12): "Yrsnö ute, blåser hua brrr och jag har het jambalayagryta puttrande på spisen, det var riv i min cayennepeppar märker jag, fniss. Maken iväg och tittar på presumtivt jobb, jag följde inte med idag utan tar kökstjänst istället. Får kanske tidingsbilaga om kiosken han passerar har när han kommer hem igen :-)"

  Kallt



... och varmt
__________

Hemlagad pizza på menyn i Åhus. Nu befinner vi oss i matkoma...

Inga kommentarer: