Bloggintresserade

lördag 28 mars 2009

Sommartid...

... börjar natten till söndag närmare bestämt kl 2. Så låt oss inte glömma ställa om alla klockor innan vi går och lägger oss ikväll...
__________

Godmorgon... och tidig. Lite svårt att komma till ro igen efter första uppvaknandet denna lördagsmorgon. Charlie har sovit hela natten utan att vakna och behöva ut för ett kiss. Själv landade jag i arbetrummet vid datorn för att leta efter nyheter... fann inte vad jag sökte, och tar nog och knyter mig liten stund till... skickade först ett mess till Irre för att se om hon hade vaknat... rent tyst, där blev inget napp.

Irene (8.50 i Västerås): "Fniss, ja tyvärr vaknade jag nyss. Men jag var iofs uppe kl. 4 före det... inatt slog det om från snöstorm till töväder, så knepigt väder häruppe jämt... konstigt morgonmess idag... skriver senare igen... (13.15)... Det låter som om ni har en underbar dag framför er imorgon. Det är ni väl värda...njut hela dagen och kvällen :-) Promise! ... ingen sol här idag men iaf betydligt skönare än igår. Man får glädjas åt det lilla. Tö är bättre än snöstorm iaf."
__________

Ann (6.45 i Värnamo): "Tung dag igår, men fin. Efter begravning och förtäring i församlingshemmet de närmaste samlade hos svärmor, vi var väl 22 vid bordet och hemma vid niotiden. Jag har knappt sovit inatt, men jag tror maken och de andra har sovit desto mer inatt.

Vi hade aprilväder igår, snö, sol, regn. Idag grått disigt och den lilla snön som är kvar sedan igår töar bort".

Så nu har äntligen ditt foto kommit på plats under gårdagen. I min messrens så hade det kommit på villovägar, men nu sitter det på plats!

Ett soligt Åhus vid 9-snåret. Låter nästan som om Skåne är lyckligt lottat vad gäller väder. Vågar knappt tänka på och uttala det så här inför morgondagen; men en riktigt ond hals och Mats säger att han också börja känna av "april"...
__________



...och så gör även småfåglarna som sjunger för full hals. Fick precis syn på hur en liten en rev och slet i paradisbusken härutanför för att få loss lite fnas till sitt bo. Tyvärr kände den av att jag tyst öppnade dörren och knäppte av en bild med min mobil. Resultatet blev en paradisbuske utan fågel.










__________

Frukost på plats, efter att ha öppnat ditt mejl Ann, mess från dig Irene och upptäkt kommentaren från dig Jeanette redo för dagens gärningar (under gårdagens inlägg).

Mats har precis färdigställt en lista, få se om jag är inbegripen eller får ge mig i kast med en egen. En ytterst liten packning ska vi iallafall få ihop till lillsemestern... självfallet till havet med Charlie...

Eva-Katrine ska befinna sig i kassan på ICA i em., hem och dressa om och sedan svänga sina boine ikväll.




Här förhandsgranskar Eva-Katrine sin blå inför kvällen. Detta är oxå innan min strykande tutch...

Kommentar härunder: "Toppoäng till E-K i blåa blåsan :-)"





... och här Evas lilla gula klänning






En eftermiddagsrunda till stranden. Charlie börjar att älska det. Han far fram som en tosing i sanden, härligt så länge han får röra sig fritt där nere. Nu är sanden från Huaröd på plats. Lite gulbrun i jämförelse med Åhus vita sand, annars finkornig och snarlik.

En vända på gästoaletten och har tagit bort toalettstolen och rivit ner tapeten. Det var så långt, ett projekt som inte bråskar men stolen pajade och nya reservdelar kostade mer än 500 kronor så då passade vi istället på att göra något mer åt utrymmet.

Kalle har badat Charlie tyckte att det var dags att fräscha till honom.

På natten kom Anna-Karin hem i sällskap med Eva-Katrine. Träffade Charlie, nu 2 veckor sedan sist. Han hade blivit nästan dubbelt så stor var hennes kommentar när de satt och gosade på köksgolvet... men i nä'sta ögonblick... nästan ännu sötare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Toppoäng till E-K i blåa blåsan :-)