Bloggintresserade

måndag 2 mars 2009

GRATTIS

... Mats på din dag. Ja nu har Charlie och jag sjungit på morgonkvisten. Vi har ätit frukost till levande ljus.

Mats har kört till jobb och jag och Charlie har gått en runda runt kvarteret. Han pinnar på bra och hans runda är betydligt längre än min för han roterar runt mina fötter hela tiden... försöker han valla mig?... eller är han bara så gla´? Glad är i alla fall jag att han inte gör som många andra valpar sätter sig på baken och vägrar gå! Medan han har däckat under en köksstol, har jag slagit mig ner en kort stund vid datorn för att öppna dagens blogg.

Per-Olof ligger och sover i Eva-Katrines säng... han fick ju åka till Åhus efter jobb sent igår kväll. Vilken osis att åka ifrån sina nycklar, tur mitt i allt att han inte börjar jobbet förrän 2 i em.

Fr.o. m nu ska jag cykla till Glashyttan och bussen för att vinna en stund både på morgonen och middagen. Kalle har "ledig dag" från förvärvsarbete, så det blir ett pusslande framöver... Men ett kärt bekymmer...

Ann: "Gråväder och runt nollan ute med blåst.
 
Kollat min mobil massor av gånger igår, och nu på morgonen, men ingen filmsnutt kommen......"

Ser på prickarna att väntan är lång... Mats har spelat in en sekvens... för lång för att skicka säger mobilen... ja jag har lekt med mobilen under bussturen till stan idag trimmat tror jag, skickat?
 
"... Förlägger nog ett ärende till idag i stan och sen i em hålla mig hemma när sotaren kommer. Svejs"

Rätt grått väder både i Åhus och Kristianstad. Men... torrt och mild väderlek. Om det var torrt på morgonen så var det då något annat mitt på dagen. Regnet stod som spön i backen och jag var glad att Kalle redan hade varit ute en runda med Carlie för jag var då sjöblöt efter cykelturen. Kalle bekräftade just detta hur han roterar runt benen när man ska gå...

Kommentar härunder:
"Vart är fotona pa den lille :)"

Mats har tagit en del med den nya kameran dessa är inte inlagda på datorn och jag har inte sett dem ännu. Kanske kommer här lite smått och gott framåt kväll. Så länge ett med mobilkameran... som du sa Louise; han är då inte lätt att fånga på bild. När han är aktiv är han det så rejält att han far fram som en skottspole på golvet... om han är "stilla" är han inte heller stilla lång stund. Mycket nyfiken på kameran...

Karl-Mikael och den lille har rått om varandra på förmiddagen och det hade visst varit rätt lyckat för Charlie var inte glad när han försvann ut i stugan för att vara med en kompis.

Just nu leker vi och står i och Charlie har fått hicka... det har han för jämnan. Ser skönt ut på fotot tror att jag också går och lnyter mig en stund innan House. Det är ju väder för det... vi knoppade båda två och missade en 20 minuter på House.

Familjepizza på tre ikväll. Kan undras vad det är på tv...

Tyvärr nu har jag bilder men det fungerar inte att ladda upp dem idag...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till Mats!!!!!



önskar Ann

Anonym sa...

Vart ar fotona pa den lille :)